Bilgisayar masası önerir misiniz

sallanma olur mu
Çok ufak sallanma var ama çift tarafında raflı olan masası var. O sallanmayı yüksek oranda keser. Bende sağda raf olan model var. Sol tarafında raf yok sol taraftan ufak sallanıyor, üzerine ağırlık bindirince sallanma en minimale düşüyor.
Şundan yani.
Çift tarafı raflı dediğim de şu:
Çift tarafında raf olan ile rahat edebilirsen tek raflıya göre çok daha az sallanma olur.

çok pahalı diyorlar 2.5k yaparlar mı
O bütçeye sunta dışında yaptıramayabilirsin ya. Saf ahşap masalar vs. çok pahalı zaten şu ekonomide. Hiç gerek yok marangoza falan girmeye.
Alternatif olarak Ceramical ın masalarına da bakabilirsin ama bunda da sallanma olacaktır.

hocam 2k ya maraşta 140 80 yapmıştım çekmece filan yok
masa sağlam mı iyi gerçi internetdekiler de sağlam değil ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O bütçeye sunta dışında yaptıramayabilirsin ya. Saf ahşap masalar vs. çok pahalı zaten şu ekonomide. Hiç gerek yok marangoza falan girmeye.
Alternatif olarak Ceramical ın masalarına da bakabilirsin ama bunda da sallanma olacaktır.
sallanma altına bişey koyarak durdurum aşırı çok olmasın da az bişey temas edince baya sallanmasın yeterli

masa sağlam mı iyi gerçi internetdekiler de sağlam değil ama
internettende almıştım masa hiç rahat kullanamadım sallanma filan vardı güven vermiyordu şuan kafam çok rahat hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,495
Üyeler
184,940
Son üye
talikoyuriko
Geri