hopecrash
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 581
benim için yeterli ancak kişiden kişiye değişebilir.Gidip gördüm ayağa bakmayı unuttum 70 cm yeterli mi
benim için yeterli ancak kişiden kişiye değişebilir.Gidip gördüm ayağa bakmayı unuttum 70 cm yeterli mi
Suanki masam 75 çok fark yok bundan alırımbenim için yeterli ancak kişiden kişiye değişebilir.
Bu masa güzelmiş genişlik olarak tam istediğim gibi. Ama tek sorun 160 cm olmasıhttps://arpelia.com/urun/arpelia-calisma-masasi-160x80x75-cm
6 aydır kullanıyorum. Masa üzerinde kasa + 2 monitör koluyla beraber monitörler var. Sallanma çok az var rekabetçi oyunlara major bir etkisi olmuyor.
Hocam atolyeye gidin bende bulamadım aradığınız özelliklerdeBaktım ama en ucuz masa 9k o da 120 cm baya küçük.
200 cm masa bulmak zor çünkü masa boyutu uzadıkça iskeletin sağlamlaşması gerekiyor. Masanın ortasına ayak vs destek yapmak gerekiyor. Bu da maliyeti artırıyor. Bu destekler olmazsa masa ortasına doğru çökme yapıyor. Bu sebeple yer müsait olsa bile 200 cm gereksiz risk barındırıyor benceBu masa güzelmiş genişlik olarak tam istediğim gibi. Ama tek sorun 160 cm olması200 cm masa internette bulmak çok zor taşıma ile alakalı mı anlamadım.
O zaman hiç uğraşmaya gerek yok attığınız 160 cm olan masayı alıp geçeyim ben200 cm masa bulmak zor çünkü masa boyutu uzadıkça iskeletin sağlamlaşması gerekiyor. Masanın ortasına ayak vs destek yapmak gerekiyor. Bu da maliyeti artırıyor. Bu destekler olmazsa masa ortasına doğru çökme yapıyor. Bu sebeple yer müsait olsa bile 200 cm gereksiz risk barındırıyor bence
Alana kadar bir sürü seçenek araştırdım ama hakikaten masayı kurunca sağlamlığını anlıyorsunuz. Ayaklarda ayar vidaları var. Eğer alırsanız ayakları güzel ayarlar 4-5 sene masa bakmazsınızO zaman hiç uğraşmaya gerek yok attığınız 160 cm olan masayı alıp geçeyim ben![]()
Güzel şık duruyor zaten birazdan alacağım teşekkür ederimAlana kadar bir sürü seçenek araştırdım ama hakikaten masayı kurunca sağlamlığını anlıyorsunuz. Ayaklarda ayar vidaları var. Eğer alırsanız ayakları güzel ayarlar 4-5 sene masa bakmazsınız
Rica ederim. Hayırlı olsun ,güle güle kullanınGüzel şık duruyor zaten birazdan alacağım teşekkür ederim![]()