Arkadaşlar hayırlı bayramlar öncelikle bir bilgisayar masası arıyorum 1.50 m - 1.70 m arası uzunlukta bir masa arıyorum
Teşekkür ederim bir tanıdığım marangoz ve demirci var bu ölçülerle beraber masanın fiyatını alacağım ve fiyatı karşılaştıracağım kafamda masaya bir kaç bölüm daha eklemek var.Aynı ürünün katlanabilir ayaklasını kullanıyorum. Kasa da masanın üstünde duruyor. Sallantı falan yok ve bayağı ağır bir ürün.
Marangoz ve demirci tanıdığın varsa bunlarla hiç uğraşma. Mevcut bütçenle sanat eseri çıkartırlar ortaya. Sen ölçüleri belirle sadece.Teşekkür ederim bir tanıdığım marangoz ve demirci var bu ölçülerle beraber masanın fiyatını alacağım ve fiyatı karşılaştıracağım kafamda masaya bir kaç bölüm daha eklemek var.
tamamdır teşekkür ederim cevap içinMarangoz ve demirci tanıdığın varsa bunlarla hiç uğraşma. Mevcut bütçenle sanat eseri çıkartırlar ortaya. Sen ölçüleri belirle sadece.
kesinlikle yaptırmayı düşünüyorum zaten hem okuduğum psikoloji kitapları için hem de xbox kolu için bir bölüm düşünüyorumyaptırcaksen 1 tarafına kesınlıkle dolapta yaptır