Neler Yeni

Bilgisayar masası tavsiyesi

AMD Adam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Umutcan Togac
Bütçe
200
Merhabalar bilgisayar masasına ihtiyacım var kasa üstüne koyacağım boyutları iyi olursa çok işime yarar bütçem biraz düşük maks 200 tl ne önerebilirsiniz biraz internetten bakındım ama yorumları pek iyi değil kendi kullandığınız veya yakın çevrenizde kullanılan ürünlerden örnek verirseniz güzel olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
ibrahim gümüştekin
Bofigo 60x120 Cm 2 Raflı Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ofis Ders Yemek Masası Bendir Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Merhabalar bilgisayar masasına ihtiyacım var kasa üstüne koyacağım boyutları iyi olursa çok işime yarar bütçem biraz düşük maks 200 TL ne önerebilirsiniz biraz internetten bakındım ama yorumları pek iyi değil kendi kullandığınız veya yakın çevrenizde kullanılan ürünlerden örnek verirseniz güzel olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar bilgisayar masasına ihtiyacım var kasa üstüne koyacağım boyutları iyi olursa çok işime yarar bütçem biraz düşük maks 200 TL ne önerebilirsiniz biraz internetten bakındım ama yorumları pek iyi değil kendi kullandığınız veya yakın çevrenizde kullanılan ürünlerden örnek verirseniz güzel olur
ister o alt rafın üstünü sok o araya koy ister üstüne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom