Bilgisayar masası tavsiyesi

AMD Adam

80+
Reaksiyon skoru
19
Bütçe
200
Merhabalar bilgisayar masasına ihtiyacım var kasa üstüne koyacağım boyutları iyi olursa çok işime yarar bütçem biraz düşük maks 200 tl ne önerebilirsiniz biraz internetten bakındım ama yorumları pek iyi değil kendi kullandığınız veya yakın çevrenizde kullanılan ürünlerden örnek verirseniz güzel olur

Bofigo 60x120 Cm 2 Raflı Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ofis Ders Yemek Masası Bendir Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Merhabalar bilgisayar masasına ihtiyacım var kasa üstüne koyacağım boyutları iyi olursa çok işime yarar bütçem biraz düşük maks 200 TL ne önerebilirsiniz biraz internetten bakındım ama yorumları pek iyi değil kendi kullandığınız veya yakın çevrenizde kullanılan ürünlerden örnek verirseniz güzel olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar bilgisayar masasına ihtiyacım var kasa üstüne koyacağım boyutları iyi olursa çok işime yarar bütçem biraz düşük maks 200 TL ne önerebilirsiniz biraz internetten bakındım ama yorumları pek iyi değil kendi kullandığınız veya yakın çevrenizde kullanılan ürünlerden örnek verirseniz güzel olur
ister o alt rafın üstünü sok o araya koy ister üstüne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,818
Üyeler
189,328
Son üye
yoklama
Geri