Minidump dosyalarını paylaşır mısın? https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-dosyalarini-paylasin.73053/bilgisayarı yeni aldım ama 5 10 dk kullandıktan sonra mavi ekran verip yeniden başlıyor
Minidump dosyalarını paylaşır mısın? https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-dosyalarini-paylasin.73053/
dediğin bu mu knkMinidump dosyalarını paylaşır mısın? https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-dosyalarini-paylasin.73053/
RAM'lerde sorun görünüyor hocam. D.O.C.P'yi aktif ettin mi?Mesaj otomatik birleştirildi:
dediğin bu mu knk
onu nasıl yapıcazRAM'lerde sorun görünüyor hocam. D.O.C.P'yi aktif ettin mi?
Bilgisayarı yeniden başlat hocam. Durmadan Delete tuşuna bas. BIOS ekranı gelicek karşına. Geldikten sonra F7 tuşu ile Advanced Mod'a geç. Geçtikten sonra üst tarafta Aı Tweaker sekmesi olacak. Ona girip fotoğraf atar mısın?onu nasıl yapıcaz
bios ta güncel değil sıkıntı olabilirmiRAM'lerde sorun görünüyor hocam. D.O.C.P'yi aktif ettin mi?
37 dk dır açık düzeldi heralde winows güncelleştimelerini yaptımBilgisayarı yeniden başlat hocam. Durmadan Delete tuşuna bas. BIOS ekranı gelicek karşına. Geldikten sonra F7 tuşu ile Advanced Mod'a geç. Geçtikten sonra üst tarafta Aı Tweaker sekmesi olacak. Ona girip fotoğraf atar mısın?
BIOS güncel hocam. BETA BIOS kurulmasını tavsiye etmiyorum. Dediğim gibi RAM'lerden kaynaklı donanımsal sorun gözüküyor.bios ta güncel değil sıkıntı olabilirmi
Dediğim yerin fotoğrafını atabilir misin?bios ta güncel değil sıkıntı olabilirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
37 dk dır açık düzeldi heralde winows güncelleştimelerini yaptım
atcam ama şuan windows 22h2 güncelleniyor bu arada bugün aldım pcyi haberini< olsunBIOS güncel hocam. BETA BIOS kurulmasını tavsiye etmiyorum. Dediğim gibi RAM'lerden kaynaklı donanımsal sorun gözüküyor.
Dediğim yerin fotoğrafını atabilir misin?
BIOS güncel hocam. BETA BIOS kurulmasını tavsiye etmiyorum. Dediğim gibi RAM'lerden kaynaklı donanımsal sorun gözüküyor.
Az önce yeniden verdi şimdi attım fotoyuBIOS güncel hocam. BETA BIOS kurulmasını tavsiye etmiyorum. Dediğim gibi RAM'lerden kaynaklı donanımsal sorun gözüküyor.
BIOS güncel hocam. BETA BIOS kurulmasını tavsiye etmiyorum. Dediğim gibi RAM'lerden kaynaklı donanımsal sorun gözüküyor.
Ayarların doğru yapılmış. RAM'ler bozuk olabilir. Exit sekmesine tıkla hocam. Gelen seçeneklerde Load Default Settings yazana bas ve ardından Save and Exit yap. Ondan sonra tekrardan masaüstünde çökme olup olmayacağını kontrol et. Eğer gene mavi ekran verirse RAM'leri sırasıyla Memtest86 testine sok hocam.Mesaj otomatik birleştirildi:
Az önce yeniden verdi şimdi attım fotoyu
Hocam yaptım şimdi açık bekliyorum sana ulaşabileceğim başka bi yer var mı burası zor oluyodaAyarların doğru yapılmış. RAM'ler bozuk olabilir. Exit sekmesine tıkla hocam. Gelen seçeneklerde Load Default Settings yazana bas ve ardından Save and Exit yap. Ondan sonra tekrardan masaüstünde çökme olup olmayacağını kontrol et. Eğer gene mavi ekran verirse RAM'leri sırasıyla Memtest86 testine sok hocam.
Sosyal medya kullanmıyorum hocam.Hocam yaptım şimdi açık bekliyorum sana ulaşabileceğim başka bi yer var mı burası zor oluyoda