Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 20
Dahası
İkisini de gönder.Tek Ram de sorun çıktı diyelim dğer Ram de çıkmadı bitanesini edeyim dimi
İkisini de gönder.Tek Ram de sorun çıktı diyelim dğer Ram de çıkmadı bitanesini edeyim dimi
Bu sorun formatla falan düzelecek iş değil dimi hocamİkisini de gönder.
Maalesef.Bu sorun formatla falan düzelecek iş değil dimi hocam
İkisini de gönder.
İlk ramde hiç bi sıkıntı yok diğer ram e geçtimMaalesef.
İlk ramde sıkıntı çıkmadı 2.rame teste geçtimSonuçlar neler hocam? Bir gelişme var mı?
Bide anakartta kırmızı ışık yanıp sönüyor normal miMaalesef.
Ekran kartı yuvasının yanında kırmızı ışık yanıp sönüyor d450m dragon anakart kendi özelliğimi acabaİkisini de gönder.
Ekran kartının çalıştığını belirtiyor olabilir kırmızı ışık hocam. Diğer RAM'in sonucu ne çıktı?Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk ramde sıkıntı çıkmadı 2.rame teste geçtim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide anakartta kırmızı ışık yanıp sönüyor normal mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı yuvasının yanında kırmızı ışık yanıp sönüyor d450m dragon anakart kendi özelliğimi acaba
Onda da sıkıntı yokEkran kartının çalıştığını belirtiyor olabilir kırmızı ışık hocam. Diğer RAM'in sonucu ne çıktı?
İkisini de takıp aynı anda test et bakalım hocam.Onda da sıkıntı yok
İkisini de takıp aynı anda test et bakalım
Şuanda sıfırlanıyor ama benim tahminim Windows dan kaynaklı bi hata gibi geliyorİkisini de takıp aynı anda test et bakalım hocam.
Sanmıyorum ben halen donanımsal olduğunu düşünüyorum. Minidumplarının hepsini analiz ettim. Birkaçı donanımsal sorun diye uyarı vermiş. Diğerleri de dolaylı yolla RAM'den kaynaklanan sorunlar olduğunu belirtmiş.Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuanda sıfırlanıyor ama benim tahminim Windows dan kaynaklı bi hata gibi geliyor
Az önce verdi hata bunlar yazıyordu altta qr kodunun yanında arattım Windows la alakalı şeyler çıktı RQL NOT LESS OR EQUALSanmıyorum ben halen donanımsal olduğunu düşünüyorum. Minidumplarının hepsini analiz ettim. Birkaçı donanımsal sorun diye uyarı vermiş. Diğerleri de dolaylı yolla RAM'den kaynaklanan sorunlar olduğunu belirtmiş.
Sorun sadece öyle tespit edilmiyor hocam maalesef. Bu yenilerini de gönder son kez bakayım.Az önce verdi hata bunlar yazıyordu altta qr kodunun yanında arattım Windows la alakalı şeyler çıktı RQL NOT LESS OR EQUAL
Boşver reis hiç daha fazla kurcalamadan geri yollıcam hallederler onlarSorun sadece öyle tespit edilmiyor hocam maalesef. Bu yenilerini de gönder son kez bakayım.
Çok teşekkür ederim dün geceden beri yardımcı olmaya çalıştınSorun sadece öyle tespit edilmiyor hocam maalesef. Bu yenilerini de gönder son kez bakayım.