Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 20
Dahası
Formatla geç. Sorununun halen RAM kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Şuan win 10 win 11 e yükseltiyom
Formatla geç. Sorununun halen RAM kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Şuan win 10 win 11 e yükseltiyom
Formatla geç. Sorununun halen RAM kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
O sorun var mı yok mu diye görmek için ama bazen yanlış sonuç verebiliyor.Yapılan Memtest86 testlerinde sorun yok ama
O sorun var mı yok mu diye görmek için ama bazen yanlış sonuç verebiliyor.
Dün 3 tane vardı dosya bugün 4O sorun var mı yok mu diye görmek için ama bazen yanlış sonuç verebiliyor.
Hocam şuan gta sa ile pubg mobile indiriyom denicem eğer yine mavi ekran verirse ram leri tekini çıkartarak denicem sorunun neyde oldugu anlaşılır mıO sorun var mı yok mu diye görmek için ama bazen yanlış sonuç verebiliyor.
Yine verdiO sorun var mı yok mu diye görmek için ama bazen yanlış sonuç verebiliyor.
Tek RAM takılıyken mi verdi hatayı?Hocam şuan gta sa ile PUBG mobile indiriyom denicem eğer yine mavi ekran verirse ram leri tekini çıkartarak denicem sorunun neyde oldugu anlaşılır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yine verdi
yok hayır daha dediğimi yapmadımTek RAM takılıyken mi verdi hatayı?
Yap bakalım hocam.yok hayır daha dediğimi yapmadım
yapsam sorun hangisinde çözülür müTek RAM takılıyken mi verdi hatayı?
Deneme yanılma yoluyla göreceğiz hocam.yapsam sorun hangisinde çözülür mü
Hadi inşallah hocamDeneme yanılma yoluyla göreceğiz hocam.
İçimden bi his olcak diyo amaDeneme yanılma yoluyla göreceğiz hocam.
1. Ram de mavi ekran verdi yine valo yüklerkenDeneme yanılma yoluyla göreceğiz hocam.
RAM 2. slotta takılı dimi hocam? Bu arada senin BIOS'un BETA'dan çıktı tekrardan güncelle onu.Hadi inşallah hocam
İçimden bi his olcak diyo ama
1. Ram de mavi ekran verdi yine valo yüklerken
İkisinide 1.slotta deniyorumRAM 2. slotta takılı dimi hocam? Bu arada senin BIOS'un BETA'dan çıktı tekrardan güncelle onu.