- Konu Sahibi Konu Sahibi
Heh tamam kırmızı çıkarsa sıkıntı mı var demektirError Scan'a girdikten sonra sağ üstte olması gerek.
Heh tamam kırmızı çıkarsa sıkıntı mı var demektirError Scan'a girdikten sonra sağ üstte olması gerek.
Aynen ama dediğim gibi halen RAM'lerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Heh tamam kırmızı çıkarsa sıkıntı mı var demektir
64 bitPek olacağını düşünmüyorum da Windows sürümünüz kaç bit eskiden başıma çok dert açan bir problem vardı böyle basit bir şeyden sürekli mavi ekran alıyordum.
Düşündüğüm şey değilmiş teşekkürler.64 bit
Hocam psikolojim bozuldu bunda da sıkıntı yokAynen ama dediğim gibi halen RAM'lerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Bu arada şuan dizi izliyorum 1.30 saattir vermedi mavi ekranAynen ama dediğim gibi halen RAM'lerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Bende çözümler tükendi hocam. Bu bana attığın minidumplar haricinde başka minidumplar oluştu mu?Hocam psikolojim bozuldu bunda da sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada şuan dizi izliyorum 1.30 saattir vermedi mavi ekran
3 tane dosya gözüküyoBende çözümler tükendi hocam. Bu bana attığın minidumplar haricinde başka minidumplar oluştu mu?
Yeni oluştularsa onları da atar mısın?3 tane dosya gözüküyo
Hocam bilgisayarı kapadım yarın bakarız baktım olmuyo bilgisayarcıya götürürüm.Yeni oluştularsa onları da atar mısın?
Hocam acaba Windows 8 e düşürsem düzelme ihtimali var mı ya da vkg yi falan silsemYeni oluştularsa onları da atar mısın?
Sen buna zaten format atmadın mı? Windows 10 ve Windows 11 kurabilirsin.Hocam acaba Windows 8 e düşürsem düzelme ihtimali var mı ya da vkg yi falan silsem
Şuan win 10 win 11 e yükseltiyomSen buna zaten format atmadın mı? Windows 10 ve Windows 11 kurabilirsin.