Neler Yeni

Bilgisayar mı konsol mu

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Buğra
Bütçe
9000
Arkadaşlar şimdi yeni bi oyun için cihaz alacağım ama konsol mu alsam gaming laptop mu yoksa toplama mı karar veremiyorum yani gaming laptoplar çok pahalı pc toplamak istesem yine ekran kartları pahalı ve 8k ve 9k üstüne çıkamam konsol olarak xbox series s veya x düşünüyorum daha hesaplı diye ama epic games ve steamde oyunlarım var sadece fps oyunları oynarım yani rekabetçi oyunlar warzone R6 apex legends gibi oyunları deli gibi oynarım hikayeli oyunlar pek oynamam ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim bi türlü karar veremedim

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Arkadaşlar şimdi yeni bi oyun için cihaz alacağım ama konsol mu alsam gaming laptop mu yoksa toplama mı karar veremiyorum yani gaming laptoplar çok pahalı pc toplamak istesem yine ekran kartları pahalı ve 8k ve 9k üstüne çıkamam konsol olarak xbox series s veya x düşünüyorum daha hesaplı diye ama epic games ve steamde oyunlarım var sadece fps oyunları oynarım yani rekabetçi oyunlar warzone R6 apex legends gibi oyunları deli gibi oynarım hikayeli oyunlar pek oynamam ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim bi türlü karar veremedim
bence 5-6 k ya bir sistem toplayıp
kalanla 2. el one x alınabilir

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Toplamada ekran kartı stoğu yok beklemen gerek anca toplarsın Konsol mu bilgisayarmı tartışılır o senin kararın laptop ise eğer seyahat ediyorsan yada fantezin varsa alabilirsin

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
LoL CS kaldıran PC varsa bence net bir şekilde konsol.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
bence masaüstü
dışarı da oynarım işe götürürüm falan diyorsanız laptop
evde koşarak yatağıma atlıyıp rahat rahat oyun oynayım diyorsanız kansol
konsol alırsanız yanına bir tane tv alacaksınız
ve son olarak bir süre sonra sıkacak (kendi düşüncem)
onun yerine pc toplamak daha mantıklı bence

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence 5-6 k ya bir sistem toplayıp
kalanla 2. el one x alınabilir
yok sadece bi cihaz istiyorum ve uzun ömürlü olması lazım ve benim grafik takıntım var 1080p ultrada yüksek fps istiyorum

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
Şahsen ben Series X alır,birde gamepass alır keyfime bakardım.Seni idare edicek bir sistem varsa konsol ama yoksa pc alınabilir.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Ali Mert Okuducu
Bence pc topla xbox oyunları zaten pc de oynayabilirsin. Bir gamepad takıp oynarsın bence.

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Bence pc topla xbox oyunları zaten pc de oynayabilirsin. Bir gamepad takıp oynarsın bence.
pc gamepass al bence de en mantıklısı o
Mesaj otomatik birleştirildi:

3700'e Series S alırım.
Kalan paraya pc toplarım.
series s alma bence 512 gb hafızanın max 400gb kullanabiliyorsun
zaten konsol alınca rdr gta 5 forza vs. indirince zaten 250gb doluyor
xbox gamepass deki güzel oyunlar ortalama 70gb olduğu için 4-5 oyun indirebilirsin ancak

Phenoma

80+ Silver
Bence PC toplanır ama isterseniz 5.5k ya sistem toplayıp.
1k ya monitör alıp kalan para ile de PS4 alırsanız hem sistemi hem de PS4 ü bağlar monitöre kullanırsınız :)

Top Bottom