Neler Yeni

Bilgisayar montaj yardımı

Doruq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Doruk sarp kaya
Fiyat uygun gelsin diye bütün parçaları ayrı ayrı aldım ve montaj konusunda korkum var. Kendim toplamak zorundayım. Ailem yüzünden bu dönemde kimseyle muhattap olama izin vermiyolar. Sizce yapabilir miyim? Yapamazsam nerelerden yardım alabilirim?

Fiyat uygun gelsin diye bütün parçaları ayrı ayrı aldım ve montaj konusunda korkum var. Kendim toplamak zorundayım. Ailem yüzünden bu dönemde kimseyle muhattap olama izin vermiyolar. Sizce yapabilir miyim? Yapamazsam nerelerden yardım alabilirim?
youtube dan vıdeoları ızlyerek yavas yavas yapabılırsın aceleye getırme

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Youtube'da bir sürü rehber var. İzleyerek yapabilirsiniz. İlk önce bir kaç farklı video izleyerek bilgi edinin sonra en beğendiniz rehber eşliğinde montaj yapabilirsiniz.

Deliever

80+ Bronze
Donanım Arşivi veya Technopat'ın sistem toplama videolarına bakın, zaten 2-3 kere izledikten sonra anlarsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
FATİH AKER
Instagram
@instafatoooo
Facebook
fatih.aker.1023
Tavisye Ederim kolay ve basit aslında montaj videoda var (y)

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
Elinde başka pc var mı? Windows atmada sıkıntı çekersin

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Zor kısmı sadece işlemcinin pinlerini yamultmadan takmak onu da videodakiler gibi takarsan sıkıntı çıkmaz

Emre Baş

80+ Gold
Detaylı bir video açarak eş zamanlı ilerle yapabilirsin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Ataberk Yayla
Youtubda tonlarca video var ama sistemin parçalarını atın bir bakalım takılması yapılması güç bir parça varmı onlara dikkat etmeni söyleriz.

Doruq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Doruk sarp kaya
Youtubda tonlarca video var ama sistemin parçalarını atın bir bakalım takılması yapılması güç bir parça varmı onlara dikkat etmeni söyleriz.
Ryzen 5 2600x
Rx580 special edition
B450m s2h
2*8 adata 3000mhz ram
Dark diamond pro kasa
550w thermaltake psu
256gb m2 ssd

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
Ufak tefek püf noktalar var onlara dikkat ederseniz sıkıntı olmaz ama incehesap veya gamegaraj dan hazır sistem alırsanız ücretsiz kurulu geliyor

Doruq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Doruk sarp kaya
Ufak tefek püf noktalar var onlara dikkat ederseniz sıkıntı olmaz ama incehesap veya gamegaraj dan hazır sistem alırsanız ücretsiz kurulu geliyor
Parçaları zaten aldım onun için geç kaldım

Top Bottom