Bilgisayar montaj yardımı

Doruq

80+
Reaksiyon skoru
175
Fiyat uygun gelsin diye bütün parçaları ayrı ayrı aldım ve montaj konusunda korkum var. Kendim toplamak zorundayım. Ailem yüzünden bu dönemde kimseyle muhattap olama izin vermiyolar. Sizce yapabilir miyim? Yapamazsam nerelerden yardım alabilirim?

Fiyat uygun gelsin diye bütün parçaları ayrı ayrı aldım ve montaj konusunda korkum var. Kendim toplamak zorundayım. Ailem yüzünden bu dönemde kimseyle muhattap olama izin vermiyolar. Sizce yapabilir miyim? Yapamazsam nerelerden yardım alabilirim?
youtube dan vıdeoları ızlyerek yavas yavas yapabılırsın aceleye getırme

Youtube'da bir sürü rehber var. İzleyerek yapabilirsiniz. İlk önce bir kaç farklı video izleyerek bilgi edinin sonra en beğendiniz rehber eşliğinde montaj yapabilirsiniz.

Çok zor değil, dikkat ettiğin sürece sıkıntı çıkmaz. Youtube'da tonlarca video var :)

Donanım Arşivi veya Technopat'ın sistem toplama videolarına bakın, zaten 2-3 kere izledikten sonra anlarsınız.

Elinde başka pc var mı? Windows atmada sıkıntı çekersin

Zor kısmı sadece işlemcinin pinlerini yamultmadan takmak onu da videodakiler gibi takarsan sıkıntı çıkmaz

Detaylı bir video açarak eş zamanlı ilerle yapabilirsin?

Youtubda tonlarca video var ama sistemin parçalarını atın bir bakalım takılması yapılması güç bir parça varmı onlara dikkat etmeni söyleriz.

Youtubda tonlarca video var ama sistemin parçalarını atın bir bakalım takılması yapılması güç bir parça varmı onlara dikkat etmeni söyleriz.
Ryzen 5 2600x
Rx580 special edition
B450m s2h
2*8 adata 3000mhz ram
Dark diamond pro kasa
550w thermaltake psu
256gb m2 ssd

Ufak tefek püf noktalar var onlara dikkat ederseniz sıkıntı olmaz ama incehesap veya gamegaraj dan hazır sistem alırsanız ücretsiz kurulu geliyor

Ufak tefek püf noktalar var onlara dikkat ederseniz sıkıntı olmaz ama incehesap veya gamegaraj dan hazır sistem alırsanız ücretsiz kurulu geliyor
Parçaları zaten aldım onun için geç kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,897
Üyeler
190,117
Son üye
easaydn
Geri