Neler Yeni

Bilgisayar montajına 1k vermek istemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Furkan Eren
Arkadaşlar konyada yaşıyorum 1 kaç yer 1k fiyat çekti hakkıdır bir şey demiyorum ama ben 1k vermek istemiyorum daha önce montajı denedim ama pek başarılı olmadım. Tavsiye varmıdır?

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
rehber aç 2024 için yepyeni yayınlanmıştı youtube da biraz ararsan bulursun kasanın ledleri nasıl takıcağına kadar gösteriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Berk
Arkadaşlar konyada yaşıyorum 1 kaç yer 1k fiyat çekti hakkıdır bir şey demiyorum ama ben 1k vermek istemiyorum daha önce montajı denedim ama pek başarılı olmadım. Tavsiye varmıdır?
bilgisayarcı arkadasım var o kadar çok püf noktası varmış ki şaşırdım özenle topladı ben de izledim çoğuna da dikkat etmiyorlar dedi hızlıca toplarken gerçekten bidaha hazır montaj yapılsın olarak almam ben veririm 800 1k toplatırım cok daha sağlıklı olur.En büyük örnek mesela ekran kartının kablosu önden geliyor genelde arkadan veriyolarmış anlattı sebebini esneme olmasın diye bu açıda yaptım vs gösterdi bana ekstra cok şey anlattı anakart islemciyi yerlestirirken püf noktalar da vardı macun zarar görmesin diye ya da anakartın arkaya girerken ki zarar görme olasılıkları falan baya detaylı aslında özenle toplarsan

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Furkan Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rehber aç 2024 için yepyeni yayınlanmıştı youtube da biraz ararsan bulursun kasanın ledleri nasıl takıcağına kadar gösteriyor
Denendi ama fanlar çalışmadı sadece kablolarırı nereye takacağımi kestiriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilgisayarcı arkadasım var o kadar çok püf noktası varmış ki şaşırdım özenle topladı ben de izledim çoğuna da dikkat etmiyorlar dedi hızlıca toplarken gerçekten bidaha hazır montaj yapılsın olarak almam ben veririm 800 1k toplatırım cok daha sağlıklı olur.En büyük örnek mesela ekran kartının kablosu önden geliyor genelde arkadan veriyolarmış anlattı sebebini esneme olmasın diye bu açıda yaptım vs gösterdi bana ekstra cok şey anlattı anakart islemciyi yerlestirirken püf noktalar da vardı macun zarar görmesin diye ya da anakartın arkaya girerken ki zarar görme olasılıkları falan baya detaylı aslında özenle toplarsan
Doğrudur ama baktığım zaman 4 5 kablo takilacak sadece gerisi kolay

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yusuf
hocam tavsiye olarak rehber izleyin derim şayet çok fazla rehber izlerseniz yapabiliyorsunuz fakat pratikte önemli bi yakınınıza danışın bence

kabloları için o bileşenin montaj videosuna bakın videoda adam nereye takıyorsa sizde oraya takın

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Berk

yok hocam kolaylık olayı doğru toplamakta mesele yok kasaya bile gerek yok yere de toplarsın poşetin içine de sistemi.Onu demek istemedim toplamak var toplamak var.İşlemciye cıplak elle dokunmamak gibi ya da bazı seyleri kısa devre yaptırmamak ya da gerektiği kadar sıkmak her şeyi doğru yapmak gibi.Kusursuz şekilde arkadaşla topladık icim rahat işi bilen toplayınca sorun cıkma olasılıgıda azalıyor onu demek istedim.

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Hocam 1k vermeyin Videolari izleyin zaten anlayacaksiniz takmayı

slayer721

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Emirhan Özkan
senin malına kimse senin kadar özen göstermez youtubede onlarca rehber videosu var kendin topla

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Furkan Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 1k vermeyin Videolari izleyin zaten anlayacaksiniz takmayı
senin malına kimse senin kadar özen göstermez youtubede onlarca rehber videosu var kendin topla
Hocam daha önce denedim olmadı saatlerce uğraştım işlemci pinilerinden birini eğdim garantiye gönderdim anakarti yeni geldi hani takılacak sadece 4 5 kablo sadece benim için gerisini kendim yaparım zaten

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
umut şahin
hangi şehirdesin

videolar var onları izleyerek yapmayı deneyebilirsin

veya istanbuldaysan yardımcı olabilirim

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Other world
rehber videolarını izlemek için mesela o anakartın adını mı yazmamız gerekiyor? en iyi şekilde öğrenebilmek için.

benim kasanın power led ışığı yamıyor mesela. cpu fan'ı yanlış yere bağlamışlardı onu da asusa sorarak öğrenmiştim. bios açılışta hata vermişti.

rehber videolarını izlemek için mesela o anakartın adını mı yazmamız gerekiyor? en iyi şekilde öğrenebilmek için.

benim kasanın power led ışığı yamıyor mesela. cpu fan'ı yanlış yere bağlamışlardı onu da asusa sorarak öğrenmiştim. bios açılışta hata vermişti.
yok gerek yok parçalar ne söyle yardımcı olalım

TechGuy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Cemil Ciger
Dimyat'a pirince giderken, evdeki bulgurdan olursun. Pazarlıkla fiyatı kır ve bilene yaptır. Diyelim montajını yaptın ve sistem boot etmedi. Nerede hata yaptığını bilemediğinde telaşlanacaksın ve bu senin için bir travmaya sebep olacak. Eğer montajını yapacaksan yanında bilen biri ile yap, yoksa bulaşma.

Top Bottom