Neler Yeni

Rehber 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Üzgün
Reaksiyonlar: Jiyu

Kuajsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Volkan Korkmaz
Ne beklediğinize bağlı. Normal bir rekabetçi oyuncusu iseniz, hikayeli oyunlar da oynuyor film izliyor ve internette takılıyorsanız 2K olanı almanız çok daha mantıklı. Hem daha iyi görüntü kalitesi alırsınız hem de rekabetçi oyunlar dışındaki oyunlar için darboğaz yaşamazsınız.

Ama tek amacınız bu saydıklarınız ise daha yüksek Hz 1080P ve 24.5, 23.8 inç almak daha mantıklı olabilir.

G272QPF E2 önermedim asla. G274QPF E2'ye bakın.

PTTAVM monitör alacağınız son yer olsun. Panel hataları (Sızma, ölü piksel vs.) monitörler arası farktan genellikle daha önemlidir. Dolayısıyla iade/değişim kolay olmalı.

Stoklar Aralık indirimi öncesi kasıtlı kapatılmış olabilir arkadaşlar.
https://www.n11.com/urun/msi-g274qp...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel sizce bu fiyat iyi mi dün daha pahalıydı düşer mi 1 gün daha beklemeli miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri

neo.demir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet
arakdaşlar fiyatlar genel olarak artmış bazılarında stko yok. ne diyorsunuz beklenmeli mi

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
https://www.n11.com/urun/msi-g274qp...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel sizce bu fiyat iyi mi dün daha pahalıydı düşer mi 1 gün daha beklemeli miyim?

Gaming.gen'de 9.800 Hocam. 700 TL daha uygun.
İkisi de bu monitör için çok pahalı. Almayın o fiyattan.
arakdaşlar fiyatlar genel olarak artmış bazılarında stko yok. ne diyorsunuz beklenmeli mi
Ben piyasadan falan anlamam da şu an biraz beklemek daha mantıklı gibi. Kasım indirimleri bitti Aralık için fiyat arttırdılar ya da stok kapattılar gibi duruyor çünkü. Aralık indirimlerinde normal fiyattan alırsinız diye düşünüyorum ama dediğim gibi piyasa benim işim değil ve TR'de ne olacağını kestiremiyoruz.

neo.demir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet
İkisi de bu monitör için çok pahalı. Almayın o fiyattan.

Ben piyasadan falan anlamam da şu an biraz beklemek daha mantıklı gibi. Kasım indirimleri bitti Aralık için fiyat arttırdılar ya da stok kapattılar gibi duruyor çünkü. Aralık indirimlerinde normal fiyattan alırsinız diye düşünüyorum ama dediğim gibi piyasa benim işim değil ve TR'de ne olacağını kestiremiyoruz.
aralıkta neden indirim oluyor ki kasım inidirmleri var benim bildiğim

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
rog 2k 180hz

bu varken yüzüne bakılmaz
Görüntü kalitesi olarak çok benzerler. Oyun performansı Asus dsha iyi. Ama oyun performansı derlen VRR performansı, tek overdrive modu olması VS. kastediyorum.

İkisi de pahalı. Alınmazlar o fiyata.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Tuğra
Elinize sağlık hocam, ben dahil bu bütçede monitör arayan birçok arkadaşın işini görecektir bu rehber.
monitör fiyatlarının tavan yaptığı dönemde 6000TL ye spardox 27" 240hz almıştım o.O2 o.O2 o.O2 o.O2(pc hocası videosunu çektiği gün)

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Uğurcan Bayraktar
Belli olmuyor seviyesinin üstünde ise iade/değişim. Işık sızması çok berbat bir sorun kontrastı falan süründürüyor. Sıfır işık sızması monitör istemek hakkınız.

Işık sızması ile glow farkını biliyorsunuz değil mi? Karışmasın sonra. Glow olması normaldir çok şiddetli olmadıkça.
Hocam ışık sızması her IPS monitörde mevcut değil mi yanlış mı biliyorum? Ben de eve geçince test edicem. Aldığımda bir test yapmıştım ama ölü piksel göremedim daha kapsamlı bir test yapmam lazım çünkü aldığım model için çok fazla şikayet gördüm.

Top Bottom