- En İyi Cevap
- 16
- Reaksiyon skoru
- 70,559
Genel olarak dengeli bir model olmuş bence alınabilir.
Of of of şu konusmanın bilgi seviyesi yerlerde ya.Hocam şurada yazmışlar. Ben ucuz diye LG aldım ama üzmez heralde.
Elektronik: LG UltraGear 24GS60F-B 180Hz 3.499 TL
MSI MAG 256F mi LG 24GS60F-B mi hangisi daha iyi MSI kullanılan panel AUO, LG daha iyi, pivot modeli daha ergonomik olacaktır.www.technopat.net
Elektronik: LG UltraGear 24GS60F-B 180Hz 3.499 TL
Ben MAG 256F in daha iyi olduğunu düşünüyorum. MSI 10 bit renk derinliği ve %127sRGB sunarken LG 8 bit ve %99 sRGB. HDR yönünde LG daha iyi olsa da sonuçta 300nit parlaklığa sahip ne kadar iyi HDR deneyimi sunacağı belirsiz, ben çoğu kullanıcının kullanacağını düşünmüyorum. MAG256F in eski...www.technopat.net
Fiyatına göre çok iyi. Bunun QHD versiyonu da bir o kadar kötü işin komik yanı. Bu yüzden her zaman modele bakın diyoruz.Genel olarak dengeli bir model olmuş bence alınabilir.
İçlerinde FP cihazlar olduğuna eminim bu arada, ayıklamak önemli. Ama yüzlerce model var işteOf of of şu konusmanın bilgi seviyesi yerlerde ya.
Sorunuzun cevabını o konuya yazıyorum. Arkalarından konuşmuş olmayayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fiyatına göre çok iyi. Bunun QHD versiyonu da bir o kadar kötü işin komik yanı. Bu yüzden her zaman modele bakın diyoruz.
@Abdullah Hacıgül İncelemeyi bir ileri seviyeye taşısa, en azından kontrast ve renk doğruluklarını da ölçse şu Türk markalarını görsek... Belki içlerinden bilmediğimiz çok F/P olanlar vardır.
Yüzlerce değildir. Her segment için birkaç taneye düşürülür seçenek sayısı uğraşılırsa. Mesele testi daha kapsamlı yapmakta. Şu haliyle öneriyorum, önermiyorum diyecek kadar bilgi yok. Ghosting testi, gamut ölçümü, parlaklık ölçümü bunlar çok lazım olan yaptığınız çok güzel şeyler. Ama diğer kritik 1-2 şeyi atlıyorsunuz. Onu da yapsanız...İçlerinde FP cihazlar olduğuna eminim bu arada, ayıklamak önemli. Ama yüzlerce model var işte![]()
Buyrun hocam cevap:Hocam başka forumlarda arkadaşlar bunun panelinin AUO marka olduğunu ve LG'nin daha uzun süre götürceğini söylemişler. Doğruluğu var mıdır ?
Hocam 6K bütçe ile hangi ürünü almalıyım peki?Buyrun hocam cevap:
(Konu onaylanmadı henüz.)Elektronik: LG UltraGear 24GS60F-B 180Hz 3.499 TL
HDMI gecikme yapsa ortalık sallanırdi. Kablo kaynaklı olabilir. Hele 1-2 saniye ciddi bir süre. Yarın geri dönüş yapacağım hocam bir de Type-C to DP ile deneyeyim.www.technopat.net
Bi de sorunuzu cevaplamamışım. Yok LG de güzel üzmez.
Edit: bunu yazanların cevabını da görebilirsiniz geldi.
6K ile 1080P mi bakıyorsunuz? Sisteminiz ne?Hocam 6K bütçe ile hangi ürünü almalıyım peki?
R5 5600 , 4060 , 16 GB DDR4 3200 Ram hocam,6K ile 1080P mi bakıyorsunuz? Sisteminiz ne?
Evet fazla. Ekran kartını ileride 2k kaldıracak bir kartla güncellemeyi düşünmüyorsanız (4070+) FHD alın.R5 5600 , 4060 , 16 GB DDR4 3200 Ram hocam,
7K fiyata Lenovo R27Q-30 almıştım, 2 aya yakındır iadesi ile uğraşıyorum. 2.kez DOA raporu çıktı ve para iadesi alacağım. Çok bekledim ve aldığım ürünü kullanamadım. Ücret iadesi geleceği için 6K dedim , daha düşük olursa tabi daha iyi olur. Kimisi 2K çözünürlük 4060 için fazla demişti o yüzden.
Hocam bilginize istinaden siz olsanız Philips alır mıydınız? Mag 256F sizce nasıl?Evet fazla. Ekran kartını ileride 2k kaldıracak bir kartla güncellemeyi düşünmüyorsanız (4070+) FHD alın.
R25i alabilrisiniz o fiyata. En iyisi o. Ya da Philips 24M2N3200A. Lenovo bariz daha iyi ve açıkcası Lenovo dışındaki kalan tepe model modellerin incelemesi yok. Nasıl oldukları hakkıdna net fikir sahibi değiliz. Ama Lenovo'da biraz tuzlu. Neredeyse 2K fiyatına satacaklar...
MAG 256F de güzel. Ama o segmentin amiral gemilerinden değil. Onların bir tık altı.Hocam bilginize istinaden siz olsanız Philips alır mıydınız? Mag 256F sizce nasıl?
256F 4250TL düşmüş hocam o yüzden biraz sıcak baktım. 10BİT olduğu yazıyor, biraz artısı var gibi geldi ama siz işin teknik bölümünü daha iyi biliyorsunuz. Sizin öneriniz o yüzden önemli. Lenovo markasından sorun yaşadığım için almak istemiyorumMAG 256F de güzel. Ama o segmentin amiral gemilerinden değil. Onların bir tık altı.
Philips için inceleme yok. Bu segmentte şu an biraz ürün sorunu var. O yüzden mecburi öneriyorum çok soran oluyor. Yoksa incelemesiz iş yapmıyorum önermiyorum. Hiç incelemesi olmayan ya da olan ama kötü olan modelleri önermektense bunun bir önceki nesillerini falan da biliyorum diye onlara dayanarak önerdim. R25i açık ara hepsinden iyi ama.
Olabilir. İstemiyorsanız zorlayacak değilim elbette256F 4250TL düşmüş hocam o yüzden biraz sıcak baktım. 10BİT olduğu yazıyor, biraz artısı var gibi geldi ama siz işin teknik bölümünü daha iyi biliyorsunuz. Sizin öneriniz o yüzden önemli. Lenovo markasından sorun yaşadığım için almak istemiyorum![]()