Neler Yeni

İnceleme MSI MAG 256F İnceleme ve LG 24GS60F-B + MSI G244F E2 ile Kıyaslama

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,135
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Genel olarak dengeli bir model olmuş bence alınabilir.

Fantastiktürk

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
Hocam şurada yazmışlar. Ben ucuz diye LG aldım ama üzmez heralde.

Of of of şu konusmanın bilgi seviyesi yerlerde ya.

Sorunuzun cevabını o konuya yazıyorum. Arkalarından konuşmuş olmayayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genel olarak dengeli bir model olmuş bence alınabilir.
Fiyatına göre çok iyi. Bunun QHD versiyonu da bir o kadar kötü işin komik yanı. Bu yüzden her zaman modele bakın diyoruz.

@Abdullah Hacıgül İncelemeyi bir ileri seviyeye taşısa, en azından kontrast ve renk doğruluklarını da ölçse şu Türk markalarını görsek... Belki içlerinden bilmediğimiz çok F/P olanlar vardır.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,135
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Of of of şu konusmanın bilgi seviyesi yerlerde ya.

Sorunuzun cevabını o konuya yazıyorum. Arkalarından konuşmuş olmayayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatına göre çok iyi. Bunun QHD versiyonu da bir o kadar kötü işin komik yanı. Bu yüzden her zaman modele bakın diyoruz.

@Abdullah Hacıgül İncelemeyi bir ileri seviyeye taşısa, en azından kontrast ve renk doğruluklarını da ölçse şu Türk markalarını görsek... Belki içlerinden bilmediğimiz çok F/P olanlar vardır.
İçlerinde FP cihazlar olduğuna eminim bu arada, ayıklamak önemli. Ama yüzlerce model var işte :D

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İçlerinde FP cihazlar olduğuna eminim bu arada, ayıklamak önemli. Ama yüzlerce model var işte :D
Yüzlerce değildir. Her segment için birkaç taneye düşürülür seçenek sayısı uğraşılırsa. Mesele testi daha kapsamlı yapmakta. Şu haliyle öneriyorum, önermiyorum diyecek kadar bilgi yok. Ghosting testi, gamut ölçümü, parlaklık ölçümü bunlar çok lazım olan yaptığınız çok güzel şeyler. Ama diğer kritik 1-2 şeyi atlıyorsunuz. Onu da yapsanız...

Son düzenleme:

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Son düzenleme:

Kriptekx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mustafa

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Kriptekx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mustafa
6K ile 1080P mi bakıyorsunuz? Sisteminiz ne?
R5 5600 , 4060 , 16 GB DDR4 3200 Ram hocam,
7K fiyata Lenovo R27Q-30 almıştım, 2 aya yakındır iadesi ile uğraşıyorum. 2.kez DOA raporu çıktı ve para iadesi alacağım. Çok bekledim ve aldığım ürünü kullanamadım. Ücret iadesi geleceği için 6K dedim , daha düşük olursa tabi daha iyi olur. Kimisi 2K çözünürlük 4060 için fazla demişti o yüzden.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
R5 5600 , 4060 , 16 GB DDR4 3200 Ram hocam,
7K fiyata Lenovo R27Q-30 almıştım, 2 aya yakındır iadesi ile uğraşıyorum. 2.kez DOA raporu çıktı ve para iadesi alacağım. Çok bekledim ve aldığım ürünü kullanamadım. Ücret iadesi geleceği için 6K dedim , daha düşük olursa tabi daha iyi olur. Kimisi 2K çözünürlük 4060 için fazla demişti o yüzden.
Evet fazla. Ekran kartını ileride 2k kaldıracak bir kartla güncellemeyi düşünmüyorsanız (4070+) FHD alın.

R25i alabilrisiniz o fiyata. En iyisi o. Ya da Philips 24M2N3200A. Lenovo bariz daha iyi ve açıkcası Lenovo dışındaki kalan tepe model modellerin incelemesi yok. Nasıl oldukları hakkıdna net fikir sahibi değiliz. Ama Lenovo'da biraz tuzlu. Neredeyse 2K fiyatına satacaklar...

Kriptekx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mustafa
Evet fazla. Ekran kartını ileride 2k kaldıracak bir kartla güncellemeyi düşünmüyorsanız (4070+) FHD alın.

R25i alabilrisiniz o fiyata. En iyisi o. Ya da Philips 24M2N3200A. Lenovo bariz daha iyi ve açıkcası Lenovo dışındaki kalan tepe model modellerin incelemesi yok. Nasıl oldukları hakkıdna net fikir sahibi değiliz. Ama Lenovo'da biraz tuzlu. Neredeyse 2K fiyatına satacaklar...
Hocam bilginize istinaden siz olsanız Philips alır mıydınız? Mag 256F sizce nasıl?

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam bilginize istinaden siz olsanız Philips alır mıydınız? Mag 256F sizce nasıl?
MAG 256F de güzel. Ama o segmentin amiral gemilerinden değil. Onların bir tık altı.

Philips için inceleme yok. Bu segmentte şu an biraz ürün sorunu var. O yüzden mecburi öneriyorum çok soran oluyor. Yoksa incelemesiz iş yapmıyorum önermiyorum. Hiç incelemesi olmayan ya da olan ama kötü olan modelleri önermektense bunun bir önceki nesillerini falan da biliyorum diye onlara dayanarak önerdim. R25i açık ara hepsinden iyi ama.

Kriptekx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mustafa
MAG 256F de güzel. Ama o segmentin amiral gemilerinden değil. Onların bir tık altı.

Philips için inceleme yok. Bu segmentte şu an biraz ürün sorunu var. O yüzden mecburi öneriyorum çok soran oluyor. Yoksa incelemesiz iş yapmıyorum önermiyorum. Hiç incelemesi olmayan ya da olan ama kötü olan modelleri önermektense bunun bir önceki nesillerini falan da biliyorum diye onlara dayanarak önerdim. R25i açık ara hepsinden iyi ama.
256F 4250TL düşmüş hocam o yüzden biraz sıcak baktım. 10BİT olduğu yazıyor, biraz artısı var gibi geldi ama siz işin teknik bölümünü daha iyi biliyorsunuz. Sizin öneriniz o yüzden önemli. Lenovo markasından sorun yaşadığım için almak istemiyorum :)

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
256F 4250TL düşmüş hocam o yüzden biraz sıcak baktım. 10BİT olduğu yazıyor, biraz artısı var gibi geldi ama siz işin teknik bölümünü daha iyi biliyorsunuz. Sizin öneriniz o yüzden önemli. Lenovo markasından sorun yaşadığım için almak istemiyorum :)
Olabilir. İstemiyorsanız zorlayacak değilim elbette :) Zaten dediğim gibi biraz pahalı.

10 bit evet ama olmasa da önemli değil:

Top Bottom