Fantastiktürk
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne beklediğinize bağlı. Normal bir rekabetçi oyuncusu iseniz, hikayeli oyunlar da oynuyor film izliyor ve internette takılıyorsanız 2K olanı almanız çok daha mantıklı. Hem daha iyi görüntü kalitesi alırsınız hem de rekabetçi oyunlar dışındaki oyunlar için darboğaz yaşamazsınız.bu monitörler ile valorant , cs ve pubg oynanır mı ? 2k olduğu için dezavantaj olur mu ?
bildiğim kadarıyla profesyoneller 1080p 144hz düşük ayarlarda oynuyorlar.
Benim amacım da rakiplerimi en hızlı şekilde fark etmek ve en hızlı şekilde refleks göstermek.
7700xt ya da 7800xt sistem almayı düşünüyorum 2k monitör gerekiyormuş , ne yapmalıyım
Ama tek amacınız bu saydıklarınız ise daha yüksek Hz 1080P ve 24.5, 23.8 inç almak daha mantıklı olabilir.
G272QPF E2 önermedim asla. G274QPF E2'ye bakın.Tam monitör alacağım gün msi G272QPF E2 10 bin bandına çıkmış, philips de sadece pttawm de satılıyor, nedir bu bahtım benim, pttawm ye de güvenemiyorum sorunlu olduğunda iade süreçleri nasıl bilmiyorum
PTTAVM monitör alacağınız son yer olsun. Panel hataları (Sızma, ölü piksel vs.) monitörler arası farktan genellikle daha önemlidir. Dolayısıyla iade/değişim kolay olmalı.Valla yazdım birde tekrar stokları açacakmısınız diye böyle cevap aldık; MSI monitör desteği maalesef bitmiştir. Şu an için gördüğünüz güncel fiyat geçerlidir. philips i pttawm den alacak gibiyim bilgisi olan var mı acaba sorun yaşar mıyım ki?
Stoklar Aralık indirimi öncesi kasıtlı kapatılmış olabilir arkadaşlar.