Merhaba arkadaşlar Bilgisayar Mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. Elimdeki bilgisayarım 2,5 senesini doldurmak üzere.
ÖZELLİKLER
Amd R5 3500U
VEGA 8 dahili ekran kartı
8gb ram(5,76 kalıyor ekran kartından)(ayrıca 2 yuva da dolu ve lehimli mi bilmiyorum.)
240gb m2 ssd
Sizden isteğim arkadaşlar, bir öğrencinin ne gibi upgradeler yapması gerekir ve bunu nasıl yapabilir. Mesela yeni bir m2 alıp m2 girişini sata girişine dönüştürüp kullanmak.
Ram için ne önerirsiniz? lehimli mi değil mi nasıl anlarım ve bu fark yaratacak bir durum mudur? 8 alıp 4+8 mi kullanmalıyım? yoksa baska bir şey mi?
Önerilerinizi bekliyorum
Not: burslar yatınca alacagım abanmayın beni de düşünerek önerin
ÖZELLİKLER
Amd R5 3500U
8gb ram(5,76 kalıyor ekran kartından)(ayrıca 2 yuva da dolu ve lehimli mi bilmiyorum.)
240gb m2 ssd
Sizden isteğim arkadaşlar, bir öğrencinin ne gibi upgradeler yapması gerekir ve bunu nasıl yapabilir. Mesela yeni bir m2 alıp m2 girişini sata girişine dönüştürüp kullanmak.
Ram için ne önerirsiniz? lehimli mi değil mi nasıl anlarım ve bu fark yaratacak bir durum mudur? 8 alıp 4+8 mi kullanmalıyım? yoksa baska bir şey mi?
Önerilerinizi bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu da ssdimMerhaba arkadaşlar Bilgisayar Mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. Elimdeki bilgisayarım 2,5 senesini doldurmak üzere.
ÖZELLİKLER
Amd R5 3500U
240gb m2 ssd
Önerilerinizi bekliyorum