Neler Yeni

Bilgisayar Mühendisliği için MATEBOOK D16 i9 vs ?

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Hakan Keser
Merhaba bilgiasayar mühendisliği kazandım ve uzun yıllar için görecek laptop arıyorum. 30K ile Matebook D16 2023 mü alsam onun yerine oyun laptopu mu alsam ya da ASUS VIVBOOK/ZENBOOK tarzı bir şey mi alsam ne önerirsiniz?

soul

80+ Silver
Öncelikle hayırlı olsun. Laptopu çoğunlukla ne için kullanicaksin ?

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Hakan Keser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle hayırlı olsun. Laptopu çoğunlukla ne için kullanicaksin ?
Teşekkür ederim.Genellikle dersler için. Bu sene hazırlık var ama direkt atlayabileceğimi düşünüyorum. Oyun çok oynadım oynacağım bir şey pek kalmadı. NFS Most Wanted 2005 falan oynarım onlar keyif veriyor artık.

soul

80+ Silver
Teşekkür ederim.Genellikle dersler için. Bu sene hazırlık var ama direkt atlayabileceğimi düşünüyorum. Oyun çok oynadım oynacağım bir şey pek kalmadı. NFS Most Wanted 2005 falan oynarım onlar keyif veriyor artık.
Zenbook bakabilirim aslında o bütçeye oled ekranlı.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik

man a man

80+ Bronze
Sadece programlama için tost makinesinden az daha gelişmiş bir bilgisayar bile işini görebilir. Tasarım dersleri varsa seçmeli/zorunlu ekran kartın iyi değilse sorun yaşayabilirsin. Bu yazdığın modellerde ekran kartı ya yok ya da düşük seviye ayrıca kasa ince olduğu içinde ısınma sorunu olur diye düşünüyorum. Açıkçası ben ince hafif bir laptop alacak olsam ve oyunda oynamayacaksam macbooklara bakardım

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Hakan Keser
Sadece programlama için tost makinesinden az daha gelişmiş bir bilgisayar bile işini görebilir. Tasarım dersleri varsa seçmeli/zorunlu ekran kartın iyi değilse sorun yaşayabilirsin. Bu yazdığın modellerde ekran kartı yok. Açıkçası ben ince hafif bir laptop alacak olsam ve oyunda oynamayacaksam macbooklara bakardım
Macbook pek sevmiyorum. Kullanımı bana hitap etmiyor hiç ama teşekkür ederim fikrin için.

soul

80+ Silver
Eğer Çıkabilirsen bu

Çıkamazsan da bu

Mesaj otomatik birleştirildi:

Gaming laptop içinde bu bütçede en iyi tercih bu olur.

Son düzenleme:

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Hakan Keser
Eğer Çıkabilirsen bu

Çıkamazsan da bu

Gaming laptop içinde bu bütçede en iyi tercih bu olur.

Bilemedim işlemcileri bi tık zayıf matebook'a göre. Ne avantajı var ki bunları almanın 13. nesil i9lu işlemcisi olan bir laptop yerine i5li 12.nesil almanın? Yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum.

soul

80+ Silver
Bilemedim işlemcileri bi tık zayıf matebook'a göre. Ne avantajı var ki bunları almanın 13. nesil i9lu işlemcisi olan bir laptop yerine i5li 12.nesil almanın? Yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum.
Matebook un özelliklerine bakmamıştım aslında daha iyi olur matebook almak.

Asus u da ekranı yüzünden attım.

Yinede tercih size kalmış.

Bana göre işlemciden bir tık feragat edip Asus zenbook almak daha mantıklı geliyor.

Zenbook incelemesi Link

Son düzenleme:
Top Bottom