Neler Yeni

Bilgisayar mühendisliği için uygun fiyatlı laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Bekir Emir

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Talha_

80+
Hocam evde oyun için sistemim var. Yazılım için düşünüyorum ve sadece cs valo açsa yeter yani.
Ben de sadece pili uzun gitsin sessiz çalışsın hızı da fena olmasın diye üniversite için bir laptop bakıyorum, gözüme 20k lık Matebook 16 yı kestirdim araştırmalarım sonucu. Bütçeniz artarsa veya başkasına yardımcı olursam belki diye attım. Bazı 3060lı gaming laptop atanların aksine faydalı bir öneri.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de sadece pili uzun gitsin sessiz çalışsın hızı da fena olmasın diye üniversite için bir laptop bakıyorum, gözüme 20k lık Matebook 16 yı kestirdim araştırmalarım sonucu. Bütçeniz artarsa veya başkasına yardımcı olursam belki diye attım. Bazı 3060lı gaming laptop atanların aksine faydalı bir öneri.
Hocam bende daha güzel bir seçenek var mı diye kontrol ederken Huawei d15 18k ya vardı fakat yukarıda attığım linkteki laptop yeterli olur mu diye atma gereği duydum. Yinede çok teşekkür ederim.
@soul hocam bütçemi zorlayıp 15k civarına ve üstüne daha iyi bir laptop var mıdır sizce?

Talha_

80+
Hocam bende daha güzel bir seçenek var mı diye kontrol ederken Huawei d15 18k ya vardı fakat yukarıda attığım linkteki laptop yeterli olur mu diye atma gereği duydum. Yinede çok teşekkür ederim.
@soul hocam bütçemi zorlayıp 15k civarına ve üstüne daha iyi bir laptop var mıdır sizce?
Geçen gün sizin attığınıza bakıyordum ben de şimdi farkettim. Garanti değil matebook u alacağım. Kaderimiz sizinle aynı olabilir :)

soul

80+ Silver
Attığın modelin Ekranı TN panel ise IPS panel alınabilir.
Ben biraz araştırayım IPS panel.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu buldum en iyi seçenek.

Son düzenleme:

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç