Neler Yeni

Bilgisayar Mühendisliği Mesleği Ölürmü?

RONALDINHO

80+ Silver
yazılımı bir meslek olarak edinmek istersen olur diye düşünüyorum ben şimdi sınav bitsin direkt yazılım öğrenmeye başlayacağım inşallah
ama kafama takılan elektrik elektronik nasıl bir bölüm önü açık mı diye meraktayım ilk defa duydum zaten bu bölümü
elektrik elektronik en kapsamlı mühendislik bölümüdür.

Örümcek Adam

80+ Bronze
bilgisayar ölmez ama şuan bom bok oldu. devin balon diyenler var ama gpt'ye bile yaptırabildiğin şeyleri 3. 4. sınıf ceng öğrencisi yapamayabiliyorsa bu yz modelleri, vasat pek çok kişinin içinden geçer. iyi bir yazılımcı olmak için tecrübe gerekiyor.daha üniye girmemiş mezun olmamış birinin şuan tecrübe kazanacak zamanı kalmadı.eğer daha önce hiç bir şey yapmadıysan yz karşısında pek şansın kalmıyor.ha yapay zeka sadece yazılım sektörünü etkilemiyor.eem diyenler üzülecek ama bir kaç yıl için meslekler çok değişecek.

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Mirhan Yalçın
Bu sene bilgisayar mühendisliği düşünüyordum ancak yapay zeka vs kafamı çok karıştırdı kötü üniversite gelme ihtimalide var ondan dolayı acaba elektrik elektronikmi seçsem
bilgisayar mühendisliği ölmez ama çok fazla var yazılımla ilgileniyorsan yazılım mühendisliği çok daha iyi olur

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
Berk
Bu sene bilgisayar mühendisliği düşünüyordum ancak yapay zeka vs kafamı çok karıştırdı kötü üniversite gelme ihtimalide var ondan dolayı acaba elektrik elektronikmi seçsem
bilgisayar müh. önü açık dostum için rahat olsun. ölmez iki meslek bir de diş doktoru.

ibrlptkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İbrahim Alptekin
Bu bölüm ölür mü bilmem ama benim için öldü.

Pukiina

80+ Bronze
Elektrik Elektronik Mühendisliğinin mühendislik alanında zor olduğunu duymuştum ayrıca günümüzde pek çok şey bilgisayar altında çıkıyor. Hazırlık sınıfındaydım bu yıl sınıfım 60 kişiydi ve 60 kişinin de 25 i bilgisayar mühendisliğiydi. Bu bölümün öleceğini pek sanmıyorum çünkü bu bölümden türetiliyor şuan da çıkan ya da çıkacak bir çok bölüm. Ve ek olarak Mühendislik ve Mimarlıkta bu bölümü okurken emek vermen gerekiyor her şey sana kalmış, kendini geliştirirsen bir çok kapı sana açılacaktır. Bunu deme sebebim kardeşimin arkadaşı normal bir ünide okuyor ama bölümü hakkını vererek okuyor seneye bilgisayar mühendisi olarak mezun olacak kendi de sürekli üreten bir insan olduğu için aselsan türk telekom gibi şirketlerden teklif almış bunu da düşünmeni öneririm bir de bölümle alakalı en iyi gelecek sitelerden biri de kariyer net buradan araştırabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,156
Üyeler
159,583
Son üye
jubababa
Top Bottom