Neler Yeni

Bilgisayar mühendisliği ve Valorant için laptop önerisi?

barislknn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barış ALKAN
Bütçe
12000
Merhabalar. Bilgisayar mühendisliği okuyacağım. Sanal işletim sistemi kuracağım ve ayrıyeten çok fazla olmamakla birlikte valorant oynayacağım (donmaması yeterli). Ssd kapasitesi yüksek ve pil ömrü uzun olan bir laptop önerebilir misiniz? Fiyat olarak 12.000TL bandında olabilirse çok daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler :)

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Bütçe artırma şansınız varsa buna bakabilirsiniz

Bilgici Bilim

80+ Bronze
Merhabalar. Bilgisayar mühendisliği okuyacağım. Sanal işletim sistemi kuracağım ve ayrıyeten çok fazla olmamakla birlikte valorant oynayacağım (donmaması yeterli). Ssd kapasitesi yüksek ve pil ömrü uzun olan bir laptop önerebilir misiniz? Fiyat olarak 12.000TL bandında olabilirse çok daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler :)
2-3 üniverste bitirdim bence valo oynama vizelerde demek istediğimi anlarsın
o bilgisayarla full kendini geliştir filmde izlersin tabi yurtta kalcaksan o pingten film ve oyunu unut zaten

barislknn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barış ALKAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2-3 üniverste bitirdim bence valo oynama vizelerde demek istediğimi anlarsın
o bilgisayarla full kendini geliştir filmde izlersin tabi yurtta kalcaksan o pingten film ve oyunu unut zaten
odtü kampüsü interneti çok hızlı ya ping sıkıntım olmaz :D zaten çok fazla oynamayacağım kafa dağıtmak için arada gireceğim

Bilgici Bilim

80+ Bronze
odtü kampüsü interneti çok hızlı ya ping sıkıntım olmaz :D zaten çok fazla oynamayacağım kafa dağıtmak için arada gireceğim
bende evde sıkıldığım için yurda geçtiydim canım isteyince herkese neti yavaşlatıyordum bütün odalardan dehşet cılgınca sesler geliyordu bende 4k dizimi indiriyordum :D nafj3hkajfoıjuaesf

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Hocam tebrik ederim eğer ODTÜ bilgisayar mühendisliği ise. Hayalimdeki bölümlerdendir kendisi

vettunivezzeytuni

80+ Bronze

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
837. Henüz kazanmış değilim ama olur gibi duruyor
hocam kazanmışsınız işte hayırlı olsun. En son baktığımda son aldığı 1500 falandı tekrar tebrik ederim 837 çok çok iyi bir sıralama

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE

barislknn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barış ALKAN

Monster Huma H5 V3.1 Intel Core I5 1135G7 8GB 500GB SSD Freedos 15.6" FHD 165 Hz Taşınabilir Bilgisayar​

Bu nasıldır hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçe artırma şansınız varsa buna bakabilirsiniz
Hocam size de sormak isterim

Monster Huma H5 V3.1 Intel Core I5 1135G7 8GB 500GB SSD Freedos 15.6" FHD 165 Hz Taşınabilir Bilgisayar​

Nasıldır?

Top Bottom