O isminin altında yazan pc sana ait olan sistem değil mi ? Aynısını almayı planlıyorum memnun musun ilk defa pc alıcam soğutmasıdır vsYeter. Çok ağır programlar kullanmayacaksan işini görür.
4600H güçlü bir işlemci diye biliyorum 1650 de idare edecek seviyede.Yeter mi ?
Evet bana ait sistem o Soğutma oyun render performansı olarak üzmüyor beni şu ana kadar hiç kastığını görmedimO isminin altında yazan pc sana ait olan sistem değil mi ? Aynısını almayı planlıyorum memnun musun ilk defa pc alıcam soğutmasıdır vs
yeterYeter mi ?
hocam silgi koyun. hem daha iyi hava alır hem yüksekde durmaz laptop klavyesini kullanııyorsanız daha rahat edersinizEvet bana ait sistem o Soğutma oyun render performansı olarak üzmüyor beni şu ana kadar hiç kastığını görmedim
Altına bir kitap koydum daha iyi hava çekmesi için oyunlarda 65 dereceyi geçmiyor.
Laptopun klavyesini kullanmıyorum fakat bu önerinize dikkat edeceğim teşekkürler.hocam silgi koyun. hem daha iyi hava alır hem yüksekde durmaz laptop klavyesini kullanııyorsanız daha rahat edersiniz
EywEvet bana ait sistem o Soğutma oyun render performansı olarak üzmüyor beni şu ana kadar hiç kastığını görmedim
Altına bir kitap koydum daha iyi hava çekmesi için oyunlarda 65 dereceyi geçmiyor.