Neler Yeni

Bilgisayar mühendisliğinin gelecekte iş imkanı olacak mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ata
11. Sınıf öğrencisiyim. Pek çalışmadığım LGS yüzdeliğimi üniversite sınavında vurursam 120.000 olarak geliyor ama şu anda düzenli çalışmaya uğraşıyorum inşallah daha yüksek olacak. Benim aklıma takılan şey bilgisayar ile vakit geçirmeyi, yeni şeyler yapmayı (oyun oynamak değil, kurgu ,edit ,animasyon sunum vb) çok seviyorum. Bu yüzden bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum. Aklıma takılan bir şey var. Şu anda herkes bu mesleğe yönelmiş durumda. Ben de ortalama bir üniversiteden mezun olursam iş bulabilir miyim? Tabii her şey kendimi geliştirmeme bağlı ama bu sektör ileride çok fazla elemanı olduğu için ucuz işçi gücü ve az maaş olarak görülen bir meslek olacak mı?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,356
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
rez bende donanımlarla uğraşmayı sevdiğim için istiyorum program kullanmadım doğru düzgün lise 2 de al-satçı yapan bu ülke üniye giderken bize ne yapmaz ki

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
11. Sınıf öğrencisiyim. Pek çalışmadığım LGS yüzdeliğimi üniversite sınavında vurursam 120.000 olarak geliyor ama şu anda düzenli çalışmaya uğraşıyorum inşallah daha yüksek olacak. Benim aklıma takılan şey bilgisayar ile vakit geçirmeyi, yeni şeyler yapmayı (oyun oynamak değil, kurgu ,edit ,animasyon sunum vb) çok seviyorum. Bu yüzden bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum. Aklıma takılan bir şey var. Şu anda herkes bu mesleğe yönelmiş durumda. Ben de ortalama bir üniversiteden mezun olursam iş bulabilir miyim? Tabii her şey kendimi geliştirmeme bağlı ama bu sektör ileride çok fazla elemanı olduğu için ucuz işçi gücü ve az maaş olarak görülen bir meslek olacak mı?
Kesinlikle önü açık bir meslek

Beren

80+ Gold
kendini geliştiren ve iyi bir üniversiteye giden herkes bölüm fark etmeksizin bir sekilde yolunu bulur. hacı ahmet mehmet cart curt üniversitesi - türkçe pc müh okuyup mezun olana kadar tüm gün kyk'da geviş getirirsen geleceğin olmaz tabii

Megan

80+ Silver
rez bende donanımlarla uğraşmayı sevdiğim için istiyorum program kullanmadım doğru düzgün lise 2 de al-satçı yapan bu ülke üniye giderken bize ne yapmaz ki
Kanka senin düzgün veya faydalı bir mesajın hiç mi olmaz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu anda çok fazla talep var bu bölüme ama kolay kolay önü kapanmaz. Örneğin yeni savaş uçakları yapılıyor insansız oluyor ve en önemli kısmı yazılımı. Gün geçtikçe yazılım her alana yayılıyor

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,356
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Kanka senin düzgün veya faydalı bir mesajın hiç mi olmaz :D

Şu anda çok fazla talep var bu bölüme ama kolay kolay önü kapanmaz. Örneğin yeni savaş uçakları yapılıyor insansız oluyor ve en önemli kısmı yazılımı. Gün geçtikçe yazılım her alana yayılıyor
Ne alaka kime faydam dokunmadı veya düzgün olmaya mesajımı gördün

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Asıl yazılım/bilgisayar mühendisliğinin önü açık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ata
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asıl yazılım/bilgisayar mühendisliğinin önü açık.
kendini geliştiren ve iyi bir üniversiteye giden herkes bölüm fark etmeksizin bir sekilde yolunu bulur. hacı ahmet mehmet cart curt üniversitesi - türkçe pc müh okuyup mezun olana kadar tüm gün kyk'da geviş getirirsen geleceğin olmaz tabii
Kesinlikle önü açık bir meslek
biraz aklım karıştı tek bir ilana bile 1000 kişiden fazla kişi başvurmuş bu iş sıkınıtısı olduğunu göstermez mi

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
biraz aklım karıştı tek bir ilana bile 1000 kişiden fazla kişi başvurmuş bu iş sıkınıtısı olduğunu göstermez mi
Kendini çok iyi/Donanımlı yetiştirirsen ister 2000 olsunlar gene sen kazanırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ata
Kendini çok iyi/Donanımlı yetiştirirsen ister 2000 olsunlar gene sen kazanırsın
kendini yetiştirmekten kastınız bütün gün yazılım çalışmak ise ben yapamamama her gün 3 4 saati vermek ise tamamdır?

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kendini yetiştirmekten kastınız bütün gün yazılım çalışmak ise ben yapamamama her gün 3 4 saati vermek ise tamamdır?
Bütün gün değilde Verimli çalışmak diyelim

Megan

80+ Silver
Ne alaka kime faydam dokunmadı veya düzgün olmaya mesajımı gördün
Son zamanlarda gördüklerimin hepsi anlamsız, faydasız

Bu bölüm yazılımdan ibaret değil. Mat, fizik falan da var

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
iş imkanı var ya

Top Bottom