Neler Yeni

Bilgisayar mühendisliğinin gelecekte iş imkanı olacak mı

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Son zamanlarda gördüklerimin hepsi anlamsız, faydasız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu bölüm yazılımdan ibaret değil. Mat, fizik falan da var
illa profesyonel bilgim olmasına gerek yok dolaşıyorum forumda kasa toplayanlara vs yardımcı olmaya çalışıyorum öğrenmek için katıldım sonuçta senin gibi toxic insanları görünce bırakasım geliyor hataları vs çözemeyince faydasız mı oluyorum yani :kekw:bende kendimden bahsettim nerene battı yani

Megan

80+ Silver
illa profesyonel bilgim olmasına gerek yok dolaşıyorum forumda kasa toplayanlara vs yardımcı olmaya çalışıyorum öğrenmek için katıldım sonuçta senin gibi toxic insanları görünce bırakasım geliyor hataları vs çözemeyince faydasız mı oluyorum yani :kekw:bende kendimden bahsettim nerene battı yani
Madem bilmiyorsun boş yorum yapma. Git araştır öyle konuş. Biz de bilmediğimiz konulara yorum yapmıyoruz.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Madem bilmiyorsun boş yorum yapma. Git araştır öyle konuş. Biz de bilmediğimiz konulara yorum yapmıyoruz.
etiket atarmısın yanlış söylediğim bi konuya laf anca neyden bahsediyorsun ya

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Ben yanlış söylüyorsun demedim, gereksiz ve faydasız şeyler söylüyorsun dedim. Dediklerinin kimseye faydası olmuyor
öRnk istiyorum hocam bende aklında kalan yokmu belkide haklısındır bişey diyemem adam 3k ya hangi ekran kartını alabilirim diyor gidip sarışın siteden 200-300 lira pahalısını atmayıp daha ucuz yerlere yönlendiriyorum gibi/muhtemelen gibi kelimeleri kim kullanmıyor ki sonuçta ben annemin karNından beri bilgisayarlarla ilgilenmiyorum bildiklerimi aktarmaya bilmediklerimi öğrenmeye çalışıyorum bi konuyu bilmiyorsam sallamıyorum bildiğini düşündüğüm kişileri etiketliyorm yardımcı olabilmek için hani bumu faydasızlık oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,061,958
Üyeler
168,715
Son üye
suleymanhmett