yarın sistem paylaşılcak foruma özel, ona bak istersen.13-13,5k bütçe ile oyun için kasa almak istiyorum pek fazla piyasasını bilmiyorum o yuzden sizlerden fikir istiyorum. Bilgili kişilerin fikirlerini bekliyorum
Bir ümit ama rütbesi belli seviye altındakilerin alabileceğini sanmıyorum.yarın sistem paylaşılcak foruma özel, ona bak istersen.
hangi rütbe olur tahmini bir de bi ss gördüm mod yazmış gerip rütbe kasarak pc alamazsınız diye başka nasıl olacakBir ümit ama rütbesi belli seviye altındakilerin alabileceğini sanmıyorum.
@Abdullah Hacıgül abi madem foruma özel, gidip mapazadan alınacaksa eğer(öyle bişi yazmıştı biri) kimlik göstermeli falan olsa al satçılardan fırsat kalmıyo çoğu zamanhangi rütbe olur tahmini bir de bi ss gördüm mod yazmış gerip rütbe kasarak pc alamazsınız diye başka nasıl olacak
Dostum burada sürekli aktif olan 1-2 yıllık üyelerden bile bronz,silver olanlar var o boş yere rank kasmaya çalışmayın boş yorum yaparak ban yersiniz demek istemiştir.hangi rütbe olur tahmini bir de bi ss gördüm mod yazmış gerip rütbe kasarak pc alamazsınız diye başka nasıl olacak
15k ya 6600xt i5 12400f sistem toplarsın ben çok topladım ama yarınki sistemi bence bekle13-13,5k bütçe ile oyun için kasa almak istiyorum pek fazla piyasasını bilmiyorum o yuzden sizlerden fikir istiyorum. Bilgili kişilerin fikirlerini bekliyorum
Sadece ilki yani RX 6600 olan alınabilir.BLADE-5500 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-5500 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.trITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bu bilgisayarlardan biri alınır mı sizce ?