Bilgisayar özellikleri nedir? Isındığı için veya psu yetmediği için olabilir. Sıcaklık değerleri normal mi?Arkadaşlar pc bazı oyunları oynarken aniden kapanıyor ve yeniden açılıyor. Ac valhalla ve horizon zero dawn da bu problemi yaşıyorum. Sebebini ve çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
özür dilerim geç cevap veriyorumBilgisayar özellikleri nedir? Isındığı için veya psu yetmediği için olabilir. Sıcaklık değerleri normal mi?
PSU ile ilgili bir sıkıntı olabilir. İmkan varsa başka PSU ile deneyin.özür dilerim geç cevap veriyorum
600 w psu var sistemim yazıyor zaten
sıcaklıklar 70 i bile görmüyor cpu da gpu da
eğer ekran kartına oc var ise düzgün yapılmadı için oyun donama atma sorunu olabilirArkadaşlar pc bazı oyunları oynarken aniden kapanıyor ve yeniden açılıyor. Ac valhalla ve horizon zero dawn da bu problemi yaşıyorum. Sebebini ve çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
oc yapılmadıeğer ekran kartına oc var ise düzgün yapılmadı için oyun donama atma sorunu olabilir
o zaman ya psu ile alakalı yada yazılımsal bir şey daha önceden olmuyorsa yazılımsal olma şansı yüksekoc yapılmadı