Neler Yeni

bilgisayar oyundayken reset atıyor

BeroM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat Civelek
bilgisayar furmark'da asla kapanmıyor
2x8 ramleri 3200mhz'ye çekince oyuna girdiğimde misal gta 5 , ark survival evolved 2 3 dakika sonra bilgisayar reset atıyor
Ramleri 2133 çekince bazen kapanıyor bazen kapanmıyor
Ramlerin birini garantiye gönderdim gene kapandı
Ama anakartta soket bozuk olduğunu düşünüyorum ramin yerini değiştirdim pc kapanmıyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,940
İsim
Emre Zengin
bilgisayar furmark'da asla kapanmıyor
2x8 ramleri 3200mhz'ye çekince oyuna girdiğimde misal gta 5 , ark survival evolved 2 3 dakika sonra bilgisayar reset atıyor
Ramleri 2133 çekince bazen kapanıyor bazen kapanmıyor
Ramlerin birini garantiye gönderdim gene kapandı
Ama anakartta soket bozuk olduğunu düşünüyorum ramin yerini değiştirdim pc kapanmıyor
Diğer RAM'i garantiye göndermeden önce RAM'lerin yerini değiştirip denedin mi peki? Çünkü reset atması RAM'lerin yerini değiştirince genellikle çözülüyor.

BeroM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat Civelek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
herşeyini değiştirdim gene aynı kapandı acaba ramleri temizlemem mi gerekiyor bilemedim.silgi ucuyla çünkü işlemcim ve ekran kartım 65 dereceyi geçmiyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,940
İsim
Emre Zengin
herşeyini değiştirdim gene aynı kapandı acaba ramleri temizlemem mi gerekiyor bilemedim.silgi ucuyla çünkü işlemcim ve ekran kartım 65 dereceyi geçmiyor
RAM'lerden kaynaklı bir sorun yaşıyorsun benim fikrimce. BIOS güncel dimi? Şuan tek takılı RAM'de sorun yaşıyor musun?

BeroM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat Civelek
bir kere
RAM'lerden kaynaklı bir sorun yaşıyorsun benim fikrimce. BIOS güncel dimi? Şuan tek takılı RAM'de sorun yaşıyor musun?
bir kere kapandı ama ram'in slotunu değiştirdim kapanmadı bence ram'in slotunda sıkıntı var temizlemem gerekiyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,940
İsim
Emre Zengin
bir kere

bir kere kapandı ama ram'in slotunu değiştirdim kapanmadı bence ram'in slotunda sıkıntı var temizlemem gerekiyor
Olabilir hocam. Şuan böyle bir test edin sorun olmazsa RAM geldiğinde 2. slota takın. Bu arada anakartın nedir?

BeroM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat Civelek
Olabilir hocam. Şuan böyle bir test edin sorun olmazsa RAM geldiğinde 2. slota takın. Bu arada anakartın nedir?
A320M-S2H ram'in yerini değiştirdim bakalım birdaha oyuna giriyim restart atarsa söylerim

BeroM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat Civelek
Attı ramleri 2 kere değiştirdim 2 sindede attı hdd'den değişik sesler geliyordu belki ondandır diye hdd'yi çıkardım bakalım gene atıcak mı

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,940
İsim
Emre Zengin
Attı ramleri 2 kere değiştirdim 2 sindede attı hdd'den değişik sesler geliyordu belki ondandır diye hdd'yi çıkardım bakalım gene atıcak mı
Tamamdır hocam bir de öyle test edin.

BeroM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat Civelek
Tamamdır hocam bir de öyle test edin.
merhaba ram geri geldi hiçbi sıkıntı yok ramlerde kesin olarak psu'dan şüpheleniyorum
500w dandik bir psu var kasada ve psu konnektorunde bir demirinde yanıklık var ve oksitlenme var acaba ondan olur mu duruma göre konnektoru değiştiricem

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,940
İsim
Emre Zengin
merhaba ram geri geldi hiçbi sıkıntı yok ramlerde kesin olarak psu'dan şüpheleniyorum
500w dandik bir psu var kasada ve psu konnektorunde bir demirinde yanıklık var ve oksitlenme var acaba ondan olur mu duruma göre konnektoru değiştiricem
PSU'yu direk garantiye ver. Dandikse hiç uğraşma yakar kendini.

BeroM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat Civelek
ben bu pcyi toplama bilgisayarcıdan aldım garantisi çok büyük ihtimal bitti ama garantiye almak istiyorum eğer sorun psudaysa direkt değiştiricem
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve bu aralar kapanmasını hiç engelleyemiyorum eskiden azda olsa engelliyodum

Top Bottom