Neler Yeni

bilgisayar reset atıp görüntü gelmeme hatası

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ahmet çavdar
internette gezerken veya oyun oynarken pc donuyor sonra reset atıyor ama görüntü gelmiyor ben reset atınca geliyor. ekran kartı rx590
tahminen ekran kartı yüzünden oluyor garantiye versem para isterler mi?

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Ekran kartının sıcaklığını kontrol ettiniz mi. GPU % kaç kullanıyor İnternet'te gezerken ?

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Güç kaynağın nedir? Bendede bu tarz bir sorun vardı PSU yetersiz geliyordu. Bu yüzden olabilir.

Furkan/CharuSs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Furkan DURAN
internette gezerken veya oyun oynarken PC donuyor sonra reset atıyor ama görüntü gelmiyor ben reset atınca geliyor. ekran kartı rx590
Garanti dediğiniz şey para almadan kontrol etmektir para istemezler ama kullanıcı hatası ise isteyebilirler baktırmaya gönderdiğiniz de para istemezler

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ahmet çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartının sıcaklığını kontrol ettiniz mi. GPU % kaç kullanıyor İnternet'te gezerken ?
sıcaklık en fazla 70 derece kullanımda %99 normalde ama cs zula gibilerde %50-60 düşüyor internette gezerkende %20 lerdekullanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güç kaynağın nedir? Bendede bu tarz bir sorun vardı PSU yetersiz geliyordu. Bu yüzden olabilir.
corsair 550w 80+

Garanti dediğiniz şey para almadan kontrol etmektir para istemezler ama kullanıcı hatası ise isteyebilirler baktırmaya gönderdiğiniz de para istemezler
driver güncellediğimden beri var bu eski yükledim ama bu sefer 10-20 günde bir veriyor O.C hiç yapmadım kasayı ilk aldığımdan beri hiç açmadım ekran kartıyla bile oynamadım ayarlarını.

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Yüklediğin Driver sürümünü tam yazarmısın internette bakayım. Sorunlu bir driver mı çıkartmışlar.

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ahmet çavdar
Yüklediğin Driver sürümünü tam yazarmısın internette bakayım. Sorunlu bir driver mı çıkartmışlar.
19.9.2 var şuan ama 2020 yükleyince nerdeyse 1-2 günde bir veriyor ondan 19.9.2 duruyor oda 10-20 günde 2-3 kez veriyor öbür driverlara göre iyi diye durdum bunda

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Şöyle kısa bir araştırma yaptım. 19.11.3'te benzer sorunları yaşayan kullanıcılar var.

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ahmet çavdar
Şöyle kısa bir araştırma yaptım. 19.11.3'te benzer sorunları yaşayan kullanıcılar var.
kullanıcı hatası değildir işte vatandan almıştm oraya vericektim ama 2 ay boyunca kapalıydılar bugün açıldı tekrar.

para isterlermi bilemedim korktum

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
kullanıcı hatası değildir işte vatandan almıştm oraya vericektim ama 2 ay boyunca kapalıydılar bugün açıldı tekrar.

para isterlermi bilemedim korktum

Para İstemezler. Garantisi olan karttan.
(Olmayacak ama Oldu diyelim) İstediler bile dahi sana sorup onay almadan hiçbir şey yapamazlar.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
internette gezerken veya oyun oynarken PC donuyor sonra reset atıyor ama görüntü gelmiyor ben reset atınca geliyor. ekran kartı rx590
Kardeşim muhtemelen aynı sorunu ikimizde yaşıyoruz anlatıyorum bendekini. Bende genelde pcyi yeni açtıktan 2-3 dakika içerisinde pc kitleniyor daha sonra monitör siyah ekran veriyor kasaya bakıyorum fanları falan çalışıyor ışıkları yanıyor, mouse tıklıyorum her tıkladığımda mouse'un ışığı yanıp sönüyor. Kasadan reset tuşuna basınca anca öyle açılıyor pc daha sonra hiç kitlenip kapanma sorunu olmuyor. Son 3-4 aydır bu sorun başımda nasıl çözeceğimi bilemiyorum gerçekten.

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ahmet çavdar
Kardeşim muhtemelen aynı sorunu ikimizde yaşıyoruz anlatıyorum bendekini. Bende genelde pcyi yeni açtıktan 2-3 dakika içerisinde PC kitleniyor daha sonra monitör siyah ekran veriyor kasaya bakıyorum fanları falan çalışıyor ışıkları yanıyor, mouse tıklıyorum her tıkladığımda mouse'un ışığı yanıp sönüyor. Kasadan reset tuşuna basınca anca öyle açılıyor PC daha sonra hiç kitlenip kapanma sorunu olmuyor. Son 3-4 aydır bu sorun başımda nasıl çözeceğimi bilemiyorum gerçekten.
benimkide öyle ışıklar yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor bende ekran kartı sıkıntılı düşünüyorum bakalım garantiye veririm vatana açıldı bugün

KToprak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kamil
Kardeşim muhtemelen aynı sorunu ikimizde yaşıyoruz anlatıyorum bendekini. Bende genelde pcyi yeni açtıktan 2-3 dakika içerisinde PC kitleniyor daha sonra monitör siyah ekran veriyor kasaya bakıyorum fanları falan çalışıyor ışıkları yanıyor, mouse tıklıyorum her tıkladığımda mouse'un ışığı yanıp sönüyor. Kasadan reset tuşuna basınca anca öyle açılıyor PC daha sonra hiç kitlenip kapanma sorunu olmuyor. Son 3-4 aydır bu sorun başımda nasıl çözeceğimi bilemiyorum gerçekten.
Senin ekran kartıda RX 570 yada 580 filan mı

Top Bottom