bilgisayar reset atıp görüntü gelmeme hatası

ankaralı97

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
283
internette gezerken veya oyun oynarken pc donuyor sonra reset atıyor ama görüntü gelmiyor ben reset atınca geliyor. ekran kartı rx590
tahminen ekran kartı yüzünden oluyor garantiye versem para isterler mi?

Ekran kartının sıcaklığını kontrol ettiniz mi. GPU % kaç kullanıyor İnternet'te gezerken ?

Güç kaynağın nedir? Bendede bu tarz bir sorun vardı PSU yetersiz geliyordu. Bu yüzden olabilir.

internette gezerken veya oyun oynarken PC donuyor sonra reset atıyor ama görüntü gelmiyor ben reset atınca geliyor. ekran kartı rx590
Garanti dediğiniz şey para almadan kontrol etmektir para istemezler ama kullanıcı hatası ise isteyebilirler baktırmaya gönderdiğiniz de para istemezler

Ekran kartının sıcaklığını kontrol ettiniz mi. GPU % kaç kullanıyor İnternet'te gezerken ?
sıcaklık en fazla 70 derece kullanımda %99 normalde ama cs zula gibilerde %50-60 düşüyor internette gezerkende %20 lerdekullanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güç kaynağın nedir? Bendede bu tarz bir sorun vardı PSU yetersiz geliyordu. Bu yüzden olabilir.
corsair 550w 80+

Garanti dediğiniz şey para almadan kontrol etmektir para istemezler ama kullanıcı hatası ise isteyebilirler baktırmaya gönderdiğiniz de para istemezler
driver güncellediğimden beri var bu eski yükledim ama bu sefer 10-20 günde bir veriyor O.C hiç yapmadım kasayı ilk aldığımdan beri hiç açmadım ekran kartıyla bile oynamadım ayarlarını.

Yüklediğin Driver sürümünü tam yazarmısın internette bakayım. Sorunlu bir driver mı çıkartmışlar.

Yüklediğin Driver sürümünü tam yazarmısın internette bakayım. Sorunlu bir driver mı çıkartmışlar.
19.9.2 var şuan ama 2020 yükleyince nerdeyse 1-2 günde bir veriyor ondan 19.9.2 duruyor oda 10-20 günde 2-3 kez veriyor öbür driverlara göre iyi diye durdum bunda

Şöyle kısa bir araştırma yaptım. 19.11.3'te benzer sorunları yaşayan kullanıcılar var.

Şöyle kısa bir araştırma yaptım. 19.11.3'te benzer sorunları yaşayan kullanıcılar var.
kullanıcı hatası değildir işte vatandan almıştm oraya vericektim ama 2 ay boyunca kapalıydılar bugün açıldı tekrar.

para isterlermi bilemedim korktum

kullanıcı hatası değildir işte vatandan almıştm oraya vericektim ama 2 ay boyunca kapalıydılar bugün açıldı tekrar.

para isterlermi bilemedim korktum

Para İstemezler. Garantisi olan karttan.
(Olmayacak ama Oldu diyelim) İstediler bile dahi sana sorup onay almadan hiçbir şey yapamazlar.

internette gezerken veya oyun oynarken PC donuyor sonra reset atıyor ama görüntü gelmiyor ben reset atınca geliyor. ekran kartı rx590
Kardeşim muhtemelen aynı sorunu ikimizde yaşıyoruz anlatıyorum bendekini. Bende genelde pcyi yeni açtıktan 2-3 dakika içerisinde pc kitleniyor daha sonra monitör siyah ekran veriyor kasaya bakıyorum fanları falan çalışıyor ışıkları yanıyor, mouse tıklıyorum her tıkladığımda mouse'un ışığı yanıp sönüyor. Kasadan reset tuşuna basınca anca öyle açılıyor pc daha sonra hiç kitlenip kapanma sorunu olmuyor. Son 3-4 aydır bu sorun başımda nasıl çözeceğimi bilemiyorum gerçekten.

Kardeşim muhtemelen aynı sorunu ikimizde yaşıyoruz anlatıyorum bendekini. Bende genelde pcyi yeni açtıktan 2-3 dakika içerisinde PC kitleniyor daha sonra monitör siyah ekran veriyor kasaya bakıyorum fanları falan çalışıyor ışıkları yanıyor, mouse tıklıyorum her tıkladığımda mouse'un ışığı yanıp sönüyor. Kasadan reset tuşuna basınca anca öyle açılıyor PC daha sonra hiç kitlenip kapanma sorunu olmuyor. Son 3-4 aydır bu sorun başımda nasıl çözeceğimi bilemiyorum gerçekten.
benimkide öyle ışıklar yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor bende ekran kartı sıkıntılı düşünüyorum bakalım garantiye veririm vatana açıldı bugün

Kardeşim muhtemelen aynı sorunu ikimizde yaşıyoruz anlatıyorum bendekini. Bende genelde pcyi yeni açtıktan 2-3 dakika içerisinde PC kitleniyor daha sonra monitör siyah ekran veriyor kasaya bakıyorum fanları falan çalışıyor ışıkları yanıyor, mouse tıklıyorum her tıkladığımda mouse'un ışığı yanıp sönüyor. Kasadan reset tuşuna basınca anca öyle açılıyor PC daha sonra hiç kitlenip kapanma sorunu olmuyor. Son 3-4 aydır bu sorun başımda nasıl çözeceğimi bilemiyorum gerçekten.
Senin ekran kartıda RX 570 yada 580 filan mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,147
Üyeler
188,887
Son üye
husoski
Geri