- Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin önerdiğin sistem kafama çok yattı nvidialı sistemde işlemciyi r7 yaparım çok daha iyi olur benceanakartın kötü. Ramin hem tek kanal hem de 3200 mhz yani frekansı bayağı düşük. 8 gb ekran kartı da önermiyorum.
Senin önerdiğin sistem kafama çok yattı nvidialı sistemde işlemciyi r7 yaparım çok daha iyi olur benceanakartın kötü. Ramin hem tek kanal hem de 3200 mhz yani frekansı bayağı düşük. 8 gb ekran kartı da önermiyorum.
ben önermedim ama iyi sistem evet.Senin önerdiğin sistem kafama çok yattı nvidialı sistemde işlemciyi r7 yaparım çok daha iyi olur bence
Arkadaşın attığı sistem çok cazip geldi Nvidia lı olan o sistemdeki işlemciyi r7 ye yükseltsem çok daha iyi olur bence sen ne dersin?anakartın kötü. Ramin hem tek kanal hem de 3200 mhz yani frekansı bayağı düşük. 8 gb ekran kartı da önermiyorum.
Nvidialı sistemi alacağım sanırım semin attığın işlemciyi r7 yapacağım başka özelleştirme önerir misin?islemcinin eski nesil olmasi, ekran kartinin cok dusuk olmasi
r7 ye neden ihtiyaciniz var?Arkadaşın attığı sistem çok cazip geldi Nvidia lı olan o sistemdeki işlemciyi r7 ye yükseltsem çok daha iyi olur bence sen ne dersin?
r7 yaparsaniz kazik yersinizArkadaşın attığı sistem çok cazip geldi Nvidia lı olan o sistemdeki işlemciyi r7 ye yükseltsem çok daha iyi olur bence sen ne dersin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nvidialı sistemi alacağım sanırım semin attığın işlemciyi r7 yapacağım başka özelleştirme önerir misin?
sivi sogutmayi deepcool ls520 240mm yapmani oneririm, butcen yeterse m2 yi 1 tb mld yapabilirsinArkadaşın attığı sistem çok cazip geldi Nvidia lı olan o sistemdeki işlemciyi r7 ye yükseltsem çok daha iyi olur bence sen ne dersin?
Nvidialı sistemi alacağım sanırım semin attığın işlemciyi r7 yapacağım başka özelleştirme önerir misin?
dedigin dogru 2 bin lira civari kazik var, sari sitede satip bunu almaya ugrasirmi bilmiyorumr7 ye neden ihtiyaciniz var?
r7 yaparsaniz kazik yersiniz
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ben hala anlamadim neden 7700 istiyor 7500f mis gibidedigin dogru 2 bin lira civari kazik var, sari sitede satip bunu almaya ugrasirmi bilmiyorum
muhtemelen muhendislik programlari icindirben hala anlamadim neden 7700 istiyor 7500f mis gibi
ben hala anlamadim neden 7700 istiyor 7500f mis gibi
Hayır arti olarak güçlü oyunlarda oynayacağımmuhtemelen muhendislik programlari icindir
ok ama siteden degistirmeyin 2-3k kazik yersinizMesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi şöyle ben sadece oyun oynamayacağım aynı zamanda bana güçlü de bir işlemci gerekiyor video düzenleme fotoğraf düzenleme ve 3d çizim gibi şeyler de yapacağım işlemci olarak sizden net bir tavsiyeye ihtiyacım var
Hayır arti olarak güçlü oyunlarda oynayacağım