anakarttan kasaya temas eden bir nokta olabilir bu durumda kısadevre yaptırıyor calısmıyor arkadasın dediği gibi her şeyi dışarı alıp anakartı bir kutu üstünde olacak sekilde test edin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartları anakartını biraz eğmiş olabilir kasaya temas eden bir yer olabilir. anakart vidalarının ekran kartı tarafında bütün deliklerin dolu olduğuna emin olun. benim de basıma gelmişti sorun kasadan kısa devre yapması yoksa her şey tek tek calısıyor
bir de monitörün bozulmus olmasın
peki windowsun acıldığını anlayabiliyor musun ses açma kısma yaparak filan
Merhabalar bilgisayarım ara ara bu tarz bir hata veriyordu fakat bir süre sonra düzeliyordu, internetteki bir çok testi denedim fakat halen düzelme olmadı , bios pili çıkararak , ram değiştirerek , tek ram çalıştırarak , tek ekran kartı çalıştırarak , slotların temizliği vs. bir çok denemeyi yaptım fakat halen aynı bilgisayar çalışır vaziyette ama ekran yok , çevre birimlerine elektrik gelmiyor sadece kasa çalışıyor bu hatanın lütfen bilen bir arkadaş yada forum yetkilileri çözüm bilgisi verebilir mi? Teşekkürler..
Bu tip sorunlar bazen kasaya gelen gücün yetersizliğinden oluyor. Kullandığınız duvar prizi değiştirip deneyin. Aynı şekilde 3'lü (5'li, 7'li her kaçlı kullanıyorsanız) prizinizi değiştirin.