Neler Yeni

Bilgisayar tavsiyesi gerek tam bilmiyorum

ardatrnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arda Turan
Arkadaşlar öncelikle merhaba şartlar gereği internetten alamıyorum bilgisayar ve ne alırım pek de fikrim yok laptop daha uygun fiyatlı gibi geliyor gidip mağazadan alacağım nereden alırım bilmiyorum bütçe tam kesin değil o yüzden net bir şey veremiyorum (oyun için olucak ama) baktığımda bulduğum bir kaç laptop var ama mağazalarda var mıdır hazır kasa bilmiyorum bulduğum laptop Acer aspire 7ydi fiyatı 10k bandindaydi bir bakar mısınız

5 ay önce 3.800 e laptop aldım şu an en düşük fiyatı 7 8 civarlarında içinde harici ekran kartı dahi yok sadece video izlemek için almıştım f/p açısından masaüstü her zaman daha avantajlı bana kalırsa

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Arkadaşlar öncelikle merhaba şartlar gereği internetten alamıyorum bilgisayar ve ne alırım pek de fikrim yok laptop daha uygun fiyatlı gibi geliyor gidip mağazadan alacağım nereden alırım bilmiyorum bütçe tam kesin değil o yüzden net bir şey veremiyorum (oyun için olucak ama) baktığımda bulduğum bir kaç laptop var ama mağazalarda var mıdır hazır kasa bilmiyorum bulduğum laptop Acer aspire 7ydi fiyatı 10k bandindaydi bir bakar mısınız
Öncelikle aynı özellikte masaüstü bilgisayar daha uygun fiyatlı olur ayrıca ileriye dönük daha avantajlı zamanla upgrade yapabilirain

ardatrnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arda Turan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani apu sistem mi diyorsunuz

Top Bottom