Neler Yeni

bilgisayar tavsiyesi(Yazılım mühendisliği öğrencisi)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Erdem
Arkadaşlar ben yazılım mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim. 45.000 e kadar bir laptop olabilir gaming laptopa sıcak bakmıyorum çünkü benim bildiğim kadarıyla (tabi en değilim)şarjı hızlı bitiyor.Macbook almak istiyorum ama ilerde yazılım alanında sıkıntı yaşarmıyım bilmiyorum.Siz ne önerirsiniz?

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
genel olarak şarjı uzun gitsin istiyorsanız harici gpuyu kapatabileceğiniz güçlü apu işlemcileri inceleyebilirsiniz bu sayede ihtiyacınız yoksa gpuyu devre dışı bırakıp şarj süresini uzatabilirsiniz unreal engine tarafında nvidia şart bildiğim kadarıyla fotoğraf video edit tarafında daha tercih edilesi mac ama şarj süreleri arasında ne kadar fark vardır bilmiyorum youtube da videoları inceleyip kendiniz karar verseniz daha sağlıklı bi sonuç elde edebilirsiniz

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
Arkadaşlar ben yazılım mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim. 45.000 e kadar bir laptop olabilir gaming laptopa sıcak bakmıyorum çünkü benim bildiğim kadarıyla (tabi en değilim)şarjı hızlı bitiyor.Macbook almak istiyorum ama ilerde yazılım alanında sıkıntı yaşarmıyım bilmiyorum.Siz ne önerirsiniz?
Tam ne alanda çalışacağına bağlı, yazılım veya pc müh. okumadım ama arada yazılım ile ilgili dersler oluyordu mac kullananlar sorun yaşıyordu. Size tavsiyem iyice araştırın mac'te sorun yaşamayacağınızı düşünüyorsanız mac alın geçin.

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Heisenberg
Bildiklerimi aktarayım, öncelikle okuldan microsoft uygulamarından ödev vs verilirse macten yapılan tablolar vs kayıyor. Ha sadece kodlama yapıcam dersen o kısıma çok hakim değilim. 🙏🏻

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar şuan kararım biraz değişti 45 bin civarı oyuncu laptopuda dahil beğendiğiniz modelleri söyleyebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,326
Üyeler
162,671
Son üye
tufankundak
Top Bottom