Neler Yeni

Yardım Bilgisayar termal macun kaç yılda bir değişimeli

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Bilgisayarı alalı 1 yıl oluyor tam, açılıp kapanmada, yeniden başlatma da farkedilebilir bir yavaşlama var oyunlar da da hafif bir performans düşüşü var termal macundan sanırım bana bi termal macun önerirseniz çok sevinirim(100-150 TL civarında olursa sevinirim)

Bir de servisemi göndersem termal macunu alıp, aradım kargoda başına bir şey gelirse biz sorumlu değiliz diyolar

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,920
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Bilgisayarı alalı 1 yıl oluyor tam, açılıp kapanmada, yeniden başlatma da farkedilebilir bir yavaşlama var oyunlar da da hafif bir performans düşüşü var termal macundan sanırım bana bi termal macun önerirseniz çok sevinirim(100-150 TL civarında olursa sevinirim)

Bir de servisemi göndersem termal macunu alıp, aradım kargoda başına bir şey gelirse biz sorumlu değiliz diyolar
Ben 8 ayda 1 degisiyorum fakat ısınmaya başladığı için degisiyorum .Sıcaklık değerlerinde sıkıntı varsa değiştir mesela benim laptop var 10 senedir hiç bakım yapılmamış üstüne usluk termal macun yenilenmenin o. Kadar ısınmıyor

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Ortalama sıcaklıklar yükselince yeniliyorum ben süreden bağımsız olarak.
bence de baktın sıcaklık değerleri yükseldi yap değişimi he tabi ayda bir değişiyorsa bir sorun vardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,711
Üyeler
162,048
Son üye
suzanyghz
Top Bottom