hamzacelikkkkk
80+
- Katılım
- 21 Haziran 2023
- Mesajlar
- 244
pahalı benceArkadaşlar pek bilgim yok olduğu kadar yapmaya çalıştım nasıl oldu sizce? Fiyatlar Ve Modeller Görselde.
Piskolojim bozulucak kanka kurtar beni bu çukurdan bana düzgün bir şey topla nolur.pahalı bence
hazır sistem bulsanız daha uyguna gelirPiskolojim bozulucak kanka kurtar beni bu çukurdan bana düzgün bir şey topla nolur.
Dün sana toplamıştım ben zaten?Arkadaşlar pek bilgim yok olduğu kadar yapmaya çalıştım nasıl oldu sizce? Fiyatlar Ve Modeller Görselde.
Ya knk öncelikle topladığın için teşekkür ederim fakat ben her parçayı tek biryerden almak istiyorum senden ricâm sinerjiden vatandan vb. sitelerden pc toplama sihirbazı ile sistem toplasan olurmuDün sana toplamıştım ben zaten?
örnek verebilirmisinhazır sistem bulsanız daha uyguna gelir
c4 neC4'ü çıkarın derim.
PSU çöp.Ya knk öncelikle topladığın için teşekkür ederim fakat ben her parçayı tek biryerden almak istiyorum senden ricâm sinerjiden vatandan vb. sitelerden pc toplama sihirbazı ile sistem toplasan olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
örnek verebilirmisin
Mesaj otomatik birleştirildi:
c4 ne
Bu Nasıl?PSU çöp.
Güzel, tercih edebilirsiniz. Onun haricinde SSD'yi KC3000, anakarti B650 veya X670 yapabilirsiniz.Bu Nasıl?
Güzel, tercih edebilirsiniz. Onun haricinde SSD'yi KC3000, anakarti B650 veya X670 yapabilirsiniz.
kanka sinerji bilgisayar pc toplama sihirbazından sen toplayıp sepet linkini paylaşırmısın belki daha iyi toplarsın.Güzel, tercih edebilirsiniz. Onun haricinde SSD'yi KC3000, anakarti B650 veya X670 yapabilirsiniz.
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/L15E63NLkanka sinerji bilgisayar pc toplama sihirbazından sen toplayıp sepet linkini paylaşırmısın belki daha iyi toplarsın.