Neler Yeni

Bilgisayar toplama hakkında

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Ömer
Arkdaşalar ben bilgisayar toplamak istiyorum ama durumum yok bende her parçayı yavaş yavaş alırım diye düşündüm bugünde parayı tamamlayıp sadece dış kasayı alacaktım ama ailemle bir konuştum ve kendi Kendimede düşündüm acaba ilerde hevesim gider mi ? Sonradan oynamaktan vazgeçer miyim diye çok düşündüm sonuç olarak belki vazgeçebilirim diye parayı kenara birikim olarak atmaya karar verdim.
Eğer ileride hevesim gitmesse biriktirdiğim para ile alabilirim.
Ve şuanda elimde kullandığım laptop var bilgisayar oyunlarını istediğim 200-300 fps civarında oynatamıyor bazı oyunları kaldırmıyor.
Peki sizce Doğrumu yaptım ?

Mehmet Akif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Mehmet Akif İnandı
Arkdaşalar ben bilgisayar toplamak istiyorum ama durumum yok bende her parçayı yavaş yavaş alırım diye düşündüm bugünde parayı tamamlayıp sadece dış kasayı alacaktım ama ailemle bir konuştum ve kendi Kendimede düşündüm acaba ilerde hevesim gider mi ? Sonradan oynamaktan vazgeçer miyim diye çok düşündüm sonuç olarak belki vazgeçebilirim diye parayı kenara birikim olarak atmaya karar verdim.
Eğer ileride hevesim gitmesse biriktirdiğim para ile alabilirim.
Ve şuanda elimde kullandığım laptop var bilgisayar oyunlarını istediğim 200-300 fps civarında oynatamıyor bazı oyunları kaldırmıyor.
Peki sizce Doğrumu yaptım ?
Oyun oynama hevesi zor kaçan bir şey
Parça parça almaktansa biriktirip tam almak en iyisi olacaktır

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Öyle düşünüyorsanız bir laptop almayı düşünebilirsiniz. Bilgisayar bu zamnda ihtiyaç haline geldi. Bence bu şekilde değerlendirebilirsiniz.

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun oynama hevesi zor kaçan bir şey
Parça parça almaktansa biriktirip tam almak en iyisi olacaktır
Bir yandan öylede düşündüm.
Tek tek alırsam bıkabilirim belki diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz Abi seninde düşünceni bekliyorum.

Son düzenleme:
Top Bottom