Neler Yeni

Bilgisayar Toplamayı Tam Bilmiyom

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Özkarayaka
Pc Toplamayı Bilmiyorum Öğretebilecek Varmı (Oyun Bilgisayarı Toplayacam)

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Birebir yardım bir arada olmadığınız sürece bir tık zor. Eğer parçalara karar veremiyorsanız bütçe belirtip burada gelecek fikirleri değerlendirebilirsiniz. Eğer montaj konusunda yardım istiyorsanız bence videolu ya da yazılı rehberleri iyice izleyebilirsiniz hala yapamayacağınızı düşünürseniz bir bilgisayarcı ya da bilen birine yaptırabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Özkarayaka
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birebir yardım bir arada olmadığınız sürece bir tık zor. Eğer parçalara karar veremiyorsanız bütçe belirtip burada gelecek fikirleri değerlendirebilirsiniz. Eğer montaj konusunda yardım istiyorsanız bence videolu ya da yazılı rehberleri iyice izleyebilirsiniz hala yapamayacağınızı düşünürseniz bir bilgisayarcı ya da bilen birine yaptırabilirsiniz.
Parçaların uyumluluğu bilmiyorum mesela hyperx 2666 mhz 2x8 Ram b450 pro anakart atakılırmı

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Parçaların uyumluluğu bilmiyorum mesela hyperx 2666 mhz 2x8 Ram b450 pro anakart atakılırmı
ram anakart uyumsuzluğu yoktur ama mesela anakartın 3000 mhz destekliyor ona 3600 mhz takarsan bozulmaz ramin 3000 mhz verir yani sıkıntı olmaz

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
O konularda yardım almak için konu açabilirsiniz. Örneğin bu ile bu uyumlu mu vb. Ya da bütçe belirtip ihtiyacınız olan parçalar için öneri isteyebilirsiniz. Zaten gelen öneriler uyumlu ve düzgün olacaktır genelde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,523
Üyeler
161,078
Son üye
Lawuente
Top Bottom