Bilgisayar Toplattırmayı Düşünüyorum

Benzer parçalar ile hazır donanım arşivi sistemi almak çok daha mantıklı bana kalırsa Hocam çok daha uyguna geliyor
 

Dark Guardian PRO​



Dark Diamond PRO​

ikisi arasında kaldım Dark Guardian Daha fp ürünü gibi geldi bana
200,250 tl farka kesinlikle değecek. Ben sana söyleyim artılarını. Birincisi ledleri istediğin modda kullanabiliyorsun. Fan speed ile 2 modda geçiş yapabiliyorsun bakıyorum kasa ısındıysa basıyorum hızlanıyor fanlar.Fanlar için ana kartta yer yok olabilir arkasında kontrolcü var bir kumandayla istediğin rengi ayarlayabiliyorsun. Hava akışı güzel sesi yok daha ne olsun.
 
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence Anakartta B450 kullanmak yerine 490TL yi biraz daha arttırıp bi B550 tercih etmek daha mantıklı olabilir gibi geliyor bana.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tabii onun da fiyatı sürekli çıkıyor 1 hafta önce 800TLydi 2 gün önce 850 şuan 940 olmuş.
B550 şart değil, onun parasına daha kaliteli B450 almak çok daha mantıklı. alacaksa en düşük B550M VDH alsın, o da 1100 TL.
 
Ben olsam 12400f ve h610m h alırdım
 
stok halde 12400 azcık daha iyi oc halini bilmem
sistemi ben toplamıştım, rami daha yüksek mhz değerlerinde kullanıp aynı zamanda pbo açabiliceğinden ryzen 5 5600 tercih etmiştim.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,245
Mesajlar
10,892,393
Üyeler
192,662
Son üye
LURKE66000
Geri
Top