Bilgisayar Toplattırmayı Düşünüyorum

Bence Anakartta B450 kullanmak yerine 490TL yi biraz daha arttırıp bi B550 tercih etmek daha mantıklı olabilir gibi geliyor bana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabii onun da fiyatı sürekli çıkıyor 1 hafta önce 800TLydi 2 gün önce 850 şuan 940 olmuş.

Çok güzel olmuş sadece anakart ile görüntü alamazsınız bios güncellemeden. Ya servise gönderip güncellettirirsiniz ya da aldığınız yerden rica edin güncelleyip gönderir misiniz diye.

Anakartı itopyadan sipariş verebilirsiniz, diğer verdiğiniz linkteki ile aynı ve bende aynısını kullanıyorum kutu içeriğinden cd, 2 tane sata kablosu ve 1 tane m.2 vidası çıkıyor tabi yanında sticker kitapçık gibi şeyler çıkıyor.
Aman aman o.c denemeyecekseniz bu sisteme gider, lakin 1 defa topluyorum en iyisi olsun diyorsanız B550 yakışır.
Link: https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,773107256.html

Anakartı itopyadan sipariş verebilirsiniz, diğer verdiğiniz linkteki ile aynı ve bende aynısını kullanıyorum kutu içeriğinden cd, 2 tane sata kablosu ve 1 tane m.2 vidası çıkıyor tabi yanında sticker kitapçık gibi şeyler çıkıyor.
Aman aman o.c denemeyecekseniz bu sisteme gider, lakin 1 defa topluyorum en iyisi olsun diyorsanız B550 yakışır.
Link: https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,773107256.html
ikisi arasında tahminen ne kadar performans farkı olur

ikisi arasında tahminen ne kadar performans farkı olur
FPS olarak olmaz ama o.c konusunda ve upgrade açısından daha avantajlı, örneğin şimdi 8x2 ram alırsanız ileride bunu yine 8x2 alarak 32 gb a yükseltebilirsiniz yada aldığınız m.2 ssd de eksta bir soğutma yoksa render gibi performanslı işlerde uzun kullanımda yazma hızı ısındığından dolayı düşer ama bunda soğutucu blok olduğundan dolayı yine daha avantajlı ( ve 2 tane m.2 girişi var lakin 2.sinde soğutma bulunmuyor dilerseniz xpg nin sx serisine bakabilirsiniz onlarda pasif soğutma çıkıyor) gibi gibi daha birçok avantaj.

Kasa çok küçük kendim kullandım 1 yıl boyunca sonra değiştirdim ve fanları çok kötü gözüküyor almayin bence onermiyorum

ayni ekran ksrti syni islemciyle bende kasa dizdim.
ana kart gigabyte b450m s2h aldım investusda 430 idi 1/2 haftaya kdr
kasayı teknobiyotikden dark guarfian pro aldim alabiliyorsan git o kasayi al kasa inanilmaz.tam f p.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dediğim kasa.
Ramler güzel. güç kaynağı fena değil inşallah toplarsın sağ salim.

Dark Guardian PRO​

Dark Diamond PRO​

ikisi arasında kaldım Dark Guardian Daha fp ürünü gibi geldi bana

Geri