Neler Yeni

bilgisayar toplayacağım acemiyim yardım

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
merhabalar ben bilgisayar toplayacağım ama acemiyim bana yardım ederseniz mutlu olurum kasa için her şey dahil 6500 bundan 1 kuruş yukarısı olmaz olamaz para yok
ryzen 5 3600 lı ve 5600 xt bir bilgisayar arıyorum genel performans olarak hem oyun oynasın hem de render vb eğer işim olursa yarıyolda bırakmasın
gaming gecesinde parça topla falan diyecektir bazı arkadaşlar ama ben alsam o parçayı nasıl takacam usta tamam haklısın da kırılır falan tehlikeli işler sonra o parçanın kurulumu falan gözüm korktu benim açıkcası ama toplu kasa olursa neden olmasın
işte durum böyle monitör olarak da 1440p (2k)(6500 den hariç olacak bu) bir monitör öneriniz varsa alabilirim curved falan olmasına gerek yok benim arkadaşlardan anladığım kadarıyla para tuzağı
ben monitörde
Lenovo G32qc-10 Monitör (66A2GACBTK)
bunu buldum sizce nasıl hem kocaman hem 2k hem de 144 hz tek kötülük müdür bilmem ama 4ms olması ondan da okuduğum forumlarda anca farkının profesyonel maçlarda ortaya çıkacağını söylüyorlar yani bence gereksiz
evet sizin düşüncelerinizi bekliyorum

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
ms değeri çok önemli değil insan gözüyle farkedilmiyor ayrıca fps e sport yapmadığın sürece sorun çıkarmaz

dediğin sistemi de o bütçeyle muhtemelen rahat toplarsın küçük bir araştırmayla atayım birazdan sana bir link bak

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
merhabalar ben bilgisayar toplayacağım ama acemiyim bana yardım ederseniz mutlu olurum kasa için her şey dahil 6500 bundan 1 kuruş yukarısı olmaz olamaz para yok
ryzen 5 3600 lı ve 5600 xt bir bilgisayar arıyorum genel performans olarak hem oyun oynasın hem de render vb eğer işim olursa yarıyolda bırakmasın
gaming gecesinde parça topla falan diyecektir bazı arkadaşlar ama ben alsam o parçayı nasıl takacam usta tamam haklısın da kırılır falan tehlikeli işler sonra o parçanın kurulumu falan gözüm korktu benim açıkcası ama toplu kasa olursa neden olmasın
işte durum böyle monitör olarak da 1440p (2k)(6500 den hariç olacak bu) bir monitör öneriniz varsa alabilirim curved falan olmasına gerek yok benim arkadaşlardan anladığım kadarıyla para tuzağı
ben monitörde
Lenovo G32qc-10 Monitör (66A2GACBTK)
bunu buldum sizce nasıl hem kocaman hem 2k hem de 144 hz tek kötülük müdür bilmem ama 4ms olması ondan da okuduğum forumlarda anca farkının profesyonel maçlarda ortaya çıkacağını söylüyorlar yani bence gereksiz
evet sizin düşüncelerinizi bekliyorum
pc toplarız 6.5 e indirimlerle 2060s indirimsiz 2060 toplanır 3600 ile. curved para tuzağı değil ayrıca kim dedi size? neyse 144hz fps olarak düşünün 144den fazlasının göremezsiniz.csde 300 alsanız bile 144 kısaca.

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ms değeri çok önemli değil insan gözüyle farkedilmiyor ayrıca fps e sport yapmadığın sürece sorun çıkarmaz

dediğin sistemi de o bütçeyle muhtemelen rahat toplarsın küçük bir araştırmayla atayım birazdan sana bir link bak
teşekkürler bekliyor olacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

PC toplarız 6.5 e indirimlerle 2060s indirimsiz 2060 toplanır 3600 ile. curved para tuzağı değil ayrıca kim dedi size? neyse 144hz fps olarak düşünün 144den fazlasının göremezsiniz.csde 300 alsanız bile 144 kısaca.
dediğinizi anladım teşekkürler 2060 konusu hakkında niyeyse ben 20 fps farkı gibi bir şey göremedim hani demek istediğim o kadar farka o kadar para verilir mi harddisk falan alsam bana daha yardımcı olur gibi düşünüyorum sonuçta gta5 olmuş 100 gb
yardımlarınızın devamını bekliyorum indirimli günler falan instagramınız var ise ilber_turkyilmaz dan ulaşabilirseniz daha kolay iletişim kurabileceğimizi düşünüyorum

Son düzenleme:
Top Bottom