Kanka 50 yi aşıyor baya öyle yaŞöyle bir şey var ne kadar mantıklı bilmiyorum ama anakartın değişmesi lazım işlemciye soğutucu alınması lazım ve isteğe bağlı 500tl ye 7600 işlemci seçilebilirGAMING-ELITEPRO4070Ti / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
GAMING-ELITEPRO4070Ti Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RTX 4070 Ti ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo...www.gaming.gen.tr
Hocam böyle sitelerden alacağına YouTube video çeken insanlarda toplama pc alabilirsin onlar firmalarla anlaşıp pc çıkartıyorlar hepsi fiyatına göre çok üst düzey oluyorArkadaşlar 50.000₺ bütçeyle güzel bi PC toplamak istiyorum önerileriniz nelerdir güçlü bi PC olsun istiyorum ama güzelde gözüksün istiyorum
Teşekkürler kanka galax markası nasıl peki pek duymadım o markayıHocam böyle sitelerden alacağına YouTube video çeken insanlarda toplama pc alabilirsin onlar firmalarla anlaşıp pc çıkartıyorlar hepsi fiyatına göre çok üst düzey oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok ben direk alıcam dersen bunu öneririm arkadaşlar hiç araştırmamış monitör falanda alırsın kalan parayla (klavye mouse kulaklık ekledim 50.100 oldu)SUNRISE-4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 D6 1-Click OC 2X 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Indiana Jones and the Great Circle Hediyeli
SUNRISE-4070 Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Hocam o konulara çok hakim değilim YouTube falan bakabilirsin.İyi günlerTeşekkürler kanka galax markası nasıl peki pek duymadım o markayı
çok fazla görüyorum söylemeyi unutabiliyorlar bu bütçeye klavye fare kulaklık gibi bileşenler dahilmi acabaArkadaşlar 50.000₺ bütçeyle güzel bi PC toplamak istiyorum önerileriniz nelerdir güçlü bi PC olsun istiyorum ama güzelde gözüksün istiyorum
Değil sadece kasaçok fazla görüyorum söylemeyi unutabiliyorlar bu bütçeye klavye fare kulaklık gibi bileşenler dahilmi acaba
Değil sadece kasa