Neler Yeni

Bilgisayar topluyorum, yardım eder misin?

sweett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Arda Dalser
Bütçesi yeteri kadar var. M2 almak sistemin/oyunların hızlı açılması gibi çok artısı var.

Ben M2 SSD alırdım
Hocam bilgisayar sadece 2-3 saniye hızlı açılır oyunlar 2-3 saniye hızlı yüklenir. Oyun performansına hiçbir etkisi yok. Bence gereksiz. 300 TL ayırılıp ekran kartına yatırım yapılabilir. SATA işini görecektir.

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Hocam bilgisayar sadece 2-3 saniye hızlı açılır oyunlar 2-3 saniye hızlı yüklenir. Oyun performansına hiçbir etkisi yok. Bence gereksiz. 300 TL ayırılıp ekran kartına yatırım yapılabilir. SATA işini görecektir.
7000mb hızlı M2 SSD ile 530mb hızlı ssd arasında 2-3 saniye mi var ???

xxxxxxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Sezer Ulaşlı
Peki topladığımız bu sisteme ekran kartı olarak 2. el veya 0 için neler önerirdiniz. Şu anda hala para biriktirme işlemindeyim fakat 1, en fazla 2 ay sonra elimde olur inşallah. Siz de fiyat bandını düşürdüğünüz için çok daha hızlı satın alacağımı düşünüyorum.

sweett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Arda Dalser
Peki topladığımız bu sisteme ekran kartı olarak 2. el veya 0 için neler önerirdiniz. Şu anda hala para biriktirme işlemindeyim fakat 1, en fazla 2 ay sonra elimde olur inşallah. Siz de fiyat bandını düşürdüğünüz için çok daha hızlı satın alacağımı düşünüyorum.
Hocam ilk mesajda önerilerimi yapmıştım. Oradan değerlendirebilirsiniz. Zaten ikinci el piyasası da uçuk. Biraz beklerseniz iyi olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

7000mb hızlı M2 SSD ile 530mb hızlı ssd arasında 2-3 saniye mi var ???
7000 MB'mı? Hangisi 7000 MB okumaya sahip SSD hocam atar mısınız? Arkadaş zaten PCI-e 3.0 bağlantısı kullanacak 7000 MB hız alabileceği bir SSD yok. Lütfen bir şey yazmak için öneri yapmayın. Bilmediğiniz konuyu araştırın öyle öneri yapın.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

xxxxxxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Sezer Ulaşlı
Hocam ilk mesajda önerilerimi yapmıştım. Oradan değerlendirebilirsiniz. Zaten ikinci el piyasası da uçuk. Biraz beklerseniz iyi olabilir.
Mesela ne kadar bir süre beklememi önerirdiniz ?

sweett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Arda Dalser

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
M2 SSD zaten

7000 MB'mı? Hangisi 7000 MB okumaya sahip SSD hocam atar mısınız? Arkadaş zaten PCI-e 3.0 bağlantısı kullanacak 7000 MB hız alabileceği bir SSD yok. Lütfen bir şey yazmak için öneri yapmayın. Bilmediğiniz konuyu araştırın öyle öneri yapın.

Al dostum bu da link

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
7000 TL ile 1050ti sistem. Daha yeni bana birisi 7300 civarı 1660s sistem önerdi.

Seni kötü eleştiriler iyi yapar. iyi eleştiri var olanı söyler kötü eleştiri sana bir şey katar. iyi olan değil.
He diyelim ki birisi yaptığımız sisteme afedersiniz de b** gibi dedi bu bize iyi bir şey mi katar?

sweett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Arda Dalser
M2 SSD zaten

Al dostum bu da link
M.2 SSD'lerin okuma hızları 2000-3000 arası hocam ortalama. Arkadaş 980 PRO alsa bile PCI-e 3.0 kullanacak bir anlamı yok. 970 EVO zaten 7000 MB yarısı bile değil. PCI-e 4.0 ile bağlayınca M.2 lerde yüksek hızlara ulaşılabilir ki her yerden araştırabilirsiniz bu sadece "render" hızlarını uçuruyor.

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
M.2 SSD'lerin okuma hızları 2000-3000 arası hocam ortalama. Arkadaş 980 PRO alsa bile PCI-e 3.0 kullanacak bir anlamı yok. 970 EVO zaten 7000 MB yarısı bile değil.
Link attım dostum 🙃

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
sistem
PSU olmamış bi de başlık kamu kampanyası gibi olmuş. İlgimi çekmese açıp bakmadım, tebrik ederim.Bir de tek sorun psu da değil arkadaşlar yazmışlar zaten

sweett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Arda Dalser
Link attım dostum 🙃
Arkadaş 980 Pro mu alacak hocam neyi atıyorsunuz siz? Arkadaşın alacağı M.2 SSD 2000 MB hızında olacak. Keşke haklı çıkmak için saçma şeyler yazıp kendinizi küçük düşürmeseniz :) Ayrıca bu hızları alabilmek için PCI-e 4.0 ile bağlamak gerek ki bu da arkadaşın alacağı anakartta yok. Dediğim gibi önce araştırıp sonra öneri yaparsanız sevinirim.

• Üzgün
Reaksiyonlar: RefX

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Arkadaş 980 Pro mu alacak hocam neyi atıyorsunuz siz? Arkadaşın alacağı M.2 SSD 2000 MB hızında olacak. Keşke haklı çıkmak için saçma şeyler yazıp kendinizi küçük düşürmeseniz :) Ayrıca bu hızları alabilmek için PCI-e 4.0 ile bağlamak gerek ki bu da arkadaşın alacağı anakartta yok. Dediğim gibi önce araştırıp sonra öneri yaparsanız sevinirim.
Peki , siz en iyisini bilirsiniz 🙃
(Bu arada , bana araştırma yapıp gel diyip de 980 m2 ssd'den haberi olmayan da sizsiniz 😉)

Son düzenleme:
Top Bottom