neoder
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- mertandogan
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle özür dilerim gerçekten baya büyük olmuş hakkınızı helal edin oyun amaçlı olacak ekran kartı elimde zaten mevcuttu o yüzden almayı düşünmüyorum yettiği kadar artık ön planda tutuğum olay ana kart ram ve işlemcinin uyumluluğu özellikle de ana kartın ryz 5 ile uyumluluğu önemli performans olarakAzıcık küçük yazsan güzel olurmuş.
Toplama amacın nedir öncelike?
Güç kaynağı ne alacaksın?
Ekran kartı çok düşük kalmış.
Rush Stamina RPS6510RGB 650W RGB Güç Kaynağı Power Supply PSU (elimde mevcut bu da)
Çok özür dilerim actıgım konu baya bi acemice olmus ve eksik olmuş oyun amaçlı kullanacam tüm parçaları yazmak istemedim özellikle kasa vs gibi o yüzden biraz sacma oldugunu kabul ediyorum tum parçaları buraya yazıyorumbana trol konu gibi geldi ne için kullanıcaksın
AMD Ryzen 5 5600X 100-100000065BOX 3.7 GHz Soket AM4 32 MB Cache 65 W İşlemci
XPG AS40G-1TT-C 1TB S40G RGB PCIe Gen3x4 M.2 2280 Flash SSD
Gigabyte B450 Aorus Pro AMD B450 3600 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart
Corsair Vengeance RGB Pro CMW32GX4M4C3600C18W 32 GB (4x8) DDR4
Dragos LK03 ARGB White 500W 80+ EATX Gaming Bilgisayar Kasası
METAL PANEL + TEMPERLİ CAM EXTENDED-ATX GAMİNG KASA
Rush Stamina RPS6510RGB 650W RGB Güç Kaynağı Power Supply PSU
Pny Quadro P4000 256 Bit GDDR5 8 GB Ekran Kartı (NOT : EKRAN KARTI ELIMDE MEVCUT) bu ekran kartı elimde zaten mevcuttu bazı arkadaşlar performans olarak düşük olduğunu belirtmişler biraz yaptığım araştırmamda bana yeterli gelecek düzeyde olduğunu gördüm oynayacağım oyunlar arasında
Mesaj otomatik birleştirildi:
PSU için önerebileceğiniz varmı acaba nefes aldırmasın sadece ayakta tutsun istiyorumEkran kartını satmanı öneririm iş ekran kartı oyunlar asıl bir performans veremez. Psu çok yeterli değil aslında ama nefes aldırır diyim.