Neler Yeni

Bilgisayar topluyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Efe Doğruyol
arkadaşlar yeni bir bilgisayar topluyorum. Sizin de görüşünüzü almak istedim iyi mi sizce ?

Ekler

• xD.PNG
    xD.PNG
    44.5 KB · Hit: 67
  • Xd 2.PNG
    Xd 2.PNG
    15.2 KB · Hit: 67

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Bütçe ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Samet Doran
bence monitör de 1 ms tercih etmelisin oyunar da + sı çok. ve imakanın varsa 8*2 ram al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Samet Doran
pahalı ama şöyle düşün 1 kere alıcaksın bunu pişman olmak varken almışken bir tık + olanı olaman daha doğru olur.daha önce 1 ms kullanmadıysan farkı görüceksin :)

Xeonen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gökhan İhtiyar
Kardeşim aldıgın bazı parçalarda deneyimlerim var aktarim sana. Senin seçtigin ekran kartını aldım ertesi gün geri götürdüm sıcaklık problemi var 85 i rahat gördü. Tabi burda kasanında etkisi var. psu nun aynısını aldım kablo kalitesi biraz kötü eger takıntın varsa seni tatmin etmez ama işimi görsün dersen hayri hayri görür. Aynı monitörü kullanıyorum. 1 ms ile 4 ms arasında gözle görülebilecek fark yok çerçevesi çok ince hoş duruyor ama biraz sallanıyor belirteyim. Aynı ssd yi aldım sıkıntı çıkarmadı şahsen bana. İşlemcin güzel rx570 e göre biraz fazla kaldı eger birkaç sene içinde ekran kartını yükseltirim dersen al. Eğer yükseltmem dersen 1600 af ye yönel ben öyle yaptım gayet memlunum. Kasanı mesh al sıcaklık çok farkediyor 7 ile 10 derece farkeder. Anakartın ve ram in güzel.. Nacizane tecrübelerimi aktardım kardeşim.

utkuversus

80+ Bronze

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
O SSD'i kullanmaktayım ama vaat ettiği performansı vermiyor okuma 80MB yazma 60MB ı geçmiyor ayrıca arada bir garip sesler çıkarıyor.
AMD Ryzen 5 2600 yerine 1600 12nm tercih edin performansları hemen hemen aynı ama 1600 daha uygun fiyata.
Not: Kodunda AF varsa o 12nm dir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Efe Doğruyol
Kardeşim aldıgın bazı parçalarda deneyimlerim var aktarim sana. Senin seçtigin ekran kartını aldım ertesi gün geri götürdüm sıcaklık problemi var 85 i rahat gördü. Tabi burda kasanında etkisi var. psu nun aynısını aldım kablo kalitesi biraz kötü eger takıntın varsa seni tatmin etmez ama işimi görsün dersen hayri hayri görür. Aynı monitörü kullanıyorum. 1 ms ile 4 ms arasında gözle görülebilecek fark yok çerçevesi çok ince hoş duruyor ama biraz sallanıyor belirteyim. Aynı ssd yi aldım sıkıntı çıkarmadı şahsen bana. İşlemcin güzel rx570 e göre biraz fazla kaldı eger birkaç sene içinde ekran kartını yükseltirim dersen al. Eğer yükseltmem dersen 1600 af ye yönel ben öyle yaptım gayet memlunum. Kasanı mesh al sıcaklık çok farkediyor 7 ile 10 derece farkeder. Anakartın ve ram in güzel.. Nacizane tecrübelerimi aktardım kardeşim.
yanıtların için çok ama çok teşekkür ederim ilerde zaten ekran kartını değişebilirim

Top Bottom