Neler Yeni

Bilgisayar yeniden başladıktan sonra ssd'yi görmüyor.

JackieBoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Sevrin
Dostlar selam bugün oyun oynarken bilgisayarım bir anda kendiliğinden kapanıp tekrar açıldı fakat açılırken yaklaşık 10 dakika falan sürdü açıldığından sonra ise ekstra takılı olan ssd'mi göremedim slotunu falan değiştirdim güvenli mod başlatıp sorun giderme vesaire yaptım fakat hala gözükmüyor. Ekstra olarak bilgisayarımı kapatıp açtığım zaman asus yazısının yüklenme ekranında rahat 5 dakika bekliyorum.
Konu hakkında bilgisi olup yardım edebilecek varsa sevinirim.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
Erdem çay
Oyun çalışmayan ssd miydi.

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Dostlar selam bugün oyun oynarken bilgisayarım bir anda kendiliğinden kapanıp tekrar açıldı fakat açılırken yaklaşık 10 dakika falan sürdü açıldığından sonra ise ekstra takılı olan ssd'mi göremedim slotunu falan değiştirdim güvenli mod başlatıp sorun giderme vesaire yaptım fakat hala gözükmüyor. Ekstra olarak bilgisayarımı kapatıp açtığım zaman asus yazısının yüklenme ekranında rahat 5 dakika bekliyorum.
Konu hakkında bilgisi olup yardım edebilecek varsa sevinirim.
Bios ekranında görünüyor mu.
%90 SSD bozuldu hocam format çekip denemeniz lazım
Yani sadece sorunlu SSD biçimlendirme yapmanız lazım

JackieBoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Sevrin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios ekranında görünüyor mu.
%90 SSD bozuldu hocam format çekip denemeniz lazım
Yani sadece sorunlu SSD biçimlendirme yapmanız lazım
Dün akşam baktığımda gözükmüyordu format falan attım şuan bilgisayarı tekrar kuruyordum oyun yüklerken farkettim kendi kendine geri geldi ytani ne olduğu hakkında hiçbir fikrim gerçek mi diye ekstra olarak bipsa girip baktım bu sefer biosta gözüküyor.

Top Bottom