Montiroumde hoparlor yok.Kulakliga Butun Parami Verdigim icin, Suan Hoparlore Verebilecek 4 5 bin Civari Butcem var.Bütçeniz nedir ? Hazir 2+1 Veya 5+1 Sistemlerde çok aman kaliteli cihazlar normal bütçelerde pek yok. Ya a ?rl ?kl ? tiz ses ya da ?r ?rl ?kl ? basses ses vériels, milieu bak ?m ?ndan bir ço ?u Yetersiz. Monitör Hoparlöre Bütçeniz Yeter Ise daha do'ru Tercih Olacaktâr ses kalitesi bak ?m ?ndan.
Hahahahahahah cahilligime verin.yani o toplara girmek icin bi tik daha fazla para lazim.zaten muzik dinlemek icin sennheiser momentum 4 aldim.sadece bilgisayarda oyunlarda arkadan muzik dinlerken falan beni tatmin ediecek bisey ariyorum attiginiz modele bakicam tesekkur ederim.Monitör hoparlör derken stüdyo referans monitörlerini kastettim hocam. Ses kaliteleri çok iyidir,detay sesleride alırsınız. Bass bakımından öyle titreten üst seviye bas beklemeyin ama kalite olarak çok iyilerdir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O tip bişey istemiyosanız da z533 önerebilirim. Sesi yüksek bassları güçlü ses kalitesi olarak ortalama bi ürün. Yakınlarınızda test etme imkanınız olan bir mağaza var ise test edip de almanız daha doğru olur.