Neler Yeni

Bilgisayara alabilecegim kaliteli ses hoparlor

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kağan
Suan eski hoparlor kullaniyorum ve degistirmek istiyorum guzel.modeller bilenler paylasabilirmi.

xspinoza

80+
Bütçeniz nedir? Hazır 2+1 veya 5+1 sistemlerde çok aman aman kaliteli cihazlar normal bütçelerde pek yok. Ya ağırlıklı tiz ses ya da ağırlıklı bass ses veriyorlar genelde,mid bakımından bir çoğu yetersiz. Monitör hoparlöre bütçeniz yeter ise daha doğru tercih olacaktır ses kalitesi bakımından.

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeniz nedir ? Hazir 2+1 Veya 5+1 Sistemlerde çok aman kaliteli cihazlar normal bütçelerde pek yok. Ya a ?rl ?kl ? tiz ses ya da ?r ?rl ?kl ? basses ses vériels, milieu bak ?m ?ndan bir ço ?u Yetersiz. Monitör Hoparlöre Bütçeniz Yeter Ise daha do'ru Tercih Olacaktâr ses kalitesi bak ?m ?ndan.
Montiroumde hoparlor yok.Kulakliga Butun Parami Verdigim icin, Suan Hoparlore Verebilecek 4 5 bin Civari Butcem var.

xspinoza

80+
Monitör hoparlör derken stüdyo referans monitörlerini kastettim hocam. Ses kaliteleri çok iyidir,detay sesleride alırsınız. Bass bakımından öyle titreten üst seviye bas beklemeyin ama kalite olarak çok iyilerdir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O tip bişey istemiyosanız da z533 önerebilirim. Sesi yüksek bassları güçlü ses kalitesi olarak ortalama bi ürün. Yakınlarınızda test etme imkanınız olan bir mağaza var ise test edip de almanız daha doğru olur.

Son düzenleme:

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitör hoparlör derken stüdyo referans monitörlerini kastettim hocam. Ses kaliteleri çok iyidir,detay sesleride alırsınız. Bass bakımından öyle titreten üst seviye bas beklemeyin ama kalite olarak çok iyilerdir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O tip bişey istemiyosanız da z533 önerebilirim. Sesi yüksek bassları güçlü ses kalitesi olarak ortalama bi ürün. Yakınlarınızda test etme imkanınız olan bir mağaza var ise test edip de almanız daha doğru olur.
Hahahahahahah cahilligime verin.yani o toplara girmek icin bi tik daha fazla para lazim.zaten muzik dinlemek icin sennheiser momentum 4 aldim.sadece bilgisayarda oyunlarda arkadan muzik dinlerken falan beni tatmin ediecek bisey ariyorum attiginiz modele bakicam tesekkur ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,748
Üyeler
163,047
Son üye
Mozekuma
Top Bottom