Neler Yeni

Bilgisayara bi anda bir şey oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Muzaffer Ceran
ssd için bir şey diyemem ama işlemci ekran kartını besleyebilmek için %100 çalışmış ve anca %45 besleyebilmiş. yani bu oyunda bu sistemde darboğaz yaşamış arkadaş.
Sistemim darboğaz mı yapıyor?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Muzaffer Ceran
her oyunda yapmayabilir. bu oyunda yapmış sadece. muhtemelen rdr2 gibi daha çok gpu gücü gerektirecek oyunlarda yapmayacaktır.
Hm, ben genede bir yazim özellikleri

i3 10100F
gtx 1650
8gb ram

Darboğaz olur mu?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

i3 10100F
gtx 1650
8gb ram

Darboğaz olur mu?
darboğaz olmaz ancak darboğaz sistemle alakalı olduğu kadar oyunla da alakalıdır. her oyunun optimizasyonu farklıdır ve her sistemde bazı oyunlarda darboğaz olabilir. bir zararı yoktur, tolere edilebilir. işlemcin güzel ve f/p bir işlemci. 1650yi rahatlıkla besler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Muzaffer Ceran
darboğaz olmaz ancak darboğaz sistemle alakalı olduğu kadar oyunla da alakalıdır. her oyunun optimizasyonu farklıdır ve her sistemde bazı oyunlarda darboğaz olabilir. bir zararı yoktur, tolere edilebilir. işlemcin güzel ve f/p bir işlemci. 1650yi rahatlıkla besler.
Tamam çok teşekkür ederim bana yardım ettiğin için.

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
ssd için bir şey diyemem ama işlemci ekran kartını besleyebilmek için %100 çalışmış ve anca %45 besleyebilmiş. yani bu oyunda bu sistemde darboğaz yaşamış arkadaş.
ben ssd kısmına takıldım aslında virüs vs. olabilir mi acaba? cpu dediğiniz gibi darboğaz yapmış ama. SSD den beklemediğim yükseklik var. Bilgisayarı bir taratmalı bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

i3 10100F
gtx 1650
8gb ram

Darboğaz olur mu?
bu işlemci bu ekran kartını besler hocam. rame bütçe denk gelirse 16 yapmanızı öneririm. ama ssd kulanımı bana çok fazla geldi nedense?

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Muzaffer Ceran
ben ssd kısmına takıldım aslında virüs vs. olabilir mi acaba? cpu dediğiniz gibi darboğaz yapmış ama. SSD den beklemediğim yükseklik var. Bilgisayarı bir taratmalı bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu işlemci bu ekran kartını besler hocam. rame bütçe denk gelirse 16 yapmanızı öneririm. ama ssd kulanımı bana çok fazla geldi nedense?
Reis nasıl test yaparım? Virüs var mı yokmu diye

Eggg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ege Uzun
Reis nasıl test yaparım? Virüs var mı yokmu diye
Kaspersky gibi bir antivirüsle tarama yap. Eğer kendin virüs var mı anlamak istersen de tüm internet kullanan uygulamaları kapatıp görev yöneticisinde ssd ve internet kullanımını bir süre takip edebilirsin anlarsın o zaman bir şey olup olmadığını.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Muzaffer Ceran
Kaspersky gibi bir antivirüsle tarama yap. Eğer kendin virüs var mı anlamak istersen de tüm internet kullanan uygulamaları kapatıp görev yöneticisinde ssd ve internet kullanımını bir süre takip edebilirsin anlarsın o zaman bir şey olup olmadığını.
Tamam yarın deneyeceğim Kaspersky'ı teşekkür ederim.

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Muzaffer Ceran

Ekler

• Ekran Görüntüsü (9).png
    Ekran Görüntüsü (9).png
    214.2 KB · Hit: 35

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Muzaffer Ceran
Dostum yüksek kullanım kötü bir şey değil mantıken tarama yaptığı için SSD / HDD ve CPU'yu ağırlıklı olarak kullanıyor.
Tamam, bir şey daha sorcam bu virüs testini doğru yerde yapıyorum değilmi?

Top Bottom