Neler Yeni

Bilgisayara macos kurmak daha iyi yaparmı?

Öncelikle merhaba size birkaç sorum olacak ofiste kullandığımız bilgisayardan gerçekten güçlü sistemler fakat bir türlü aşamadığımız bir problem var işimiz gereği (grafik tasarım) adobe programları kullanmaktayız ve adobe programlarını (cm) formatında çalıştığımız için gerçekten bilgisayarları çok zorluyor 3 sistem var 4080ti , 4070 , 4060ti ekran kartları işlemci olarak i711,i511,i512.nesiller var yani sistemler çok eskide değil fakat bu adobe programlarının donmasını çözemedik neyi upgrade yaparsak yapalım sonuç aynı oluyordu daha sonra macbook ve imac bilgisayarın adobe programlarında daha iyi olduğunu öğrendim biraz kullanma şansım oldu daha sonra dedimki evet sorun yok tam bizim istediğimiz şekilde ama şuan yeni bir mac almak alırsak 3-4 tane alıncak ciddi bir ücret onun yerime aklıma eğer bunun sebebi yazılımsa neden bilgisayarla macos kurup bu sorunu çözmeyeyim dedim aklıma bu fikir geldi sizce performans olarak adobe programlarını macos yazılımı ile sorunsuz bir şekilde kullanabilirmiyiz?

Mr.White

80+ Bronze
Maalesef kuramazsınıız. Ekran kartlarınız uyumsuz.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef kuramazsınıız. Ekran kartlarınız uyumsuz.

youtubeda o tarz bir bilgilendirme duymadım her ekran kartına macos neden kurulmasınki?

Mr.White

80+ Bronze
youtubeda o tarz bir bilgilendirme duymadım her ekran kartına macos neden kurulmasınki?
Aslında kurabilirsin fakat işlemci dahili ekran kartını kullanır (varsa). Bu da ekran kartınızı kullanamayacağınız anlamına geliyor. Yani bir işe yaramayacak. Kısacası sürücü desteği verilmiyor.

yapmaz sürücü sorunları olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

sürücü çalışmazsa nasıl görüntü almayı düşünüyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

mac al
fiyat çektirdim 450 gibi bir rakam tutuyor şuan mac alamayız maalesef.

bu sistemler makinada kullanıcak eğer mac alırsak makinadaki cihazlar çok eski onlarda satmaya değmez.

Top Bottom