Artık reklam engelleyiciler bile zararlı sitelere girerken uyarı veriyor hocam. Virüsü indirsek dahi calistirmadigimiz halde hiçbir şey olmuyor diye biliyorum. Telefonlara virüs bulaştırmak imkansız. İOSu geçtim Android'e bile bulastiramazsin artık. Eskisi gibi açıklar yok artık telefonlarda. Zaten güvenlik adı altında pazarlanıyor iphonelar o yüzden sifirlamaniza gerek yok. Bu dediğiniz bir çeşit hastalık bende de telefonun romunu(yazılımını) değiştirme hastalığı vardı. Çeşit çeşit custom rom kuruyordum günde 15 rom kurduğum dahi oldu telefona. Onda bu yok bunda bu var, bu mu daha iyi bu mu diyerek kafayı yemiştim. En son en beğendiğim sürümü kurup bıraktım. Hem bıktım hem de üşenmeye başladım bu sayede yendim.
@slm.ycl02
Benim de temizlik ve FPS konusunda çok takıntılarım vardı. O zamanlara bakıp kendime yazık etmişim bu kadar takıntıdan dolayı paranoyak olmuşum diyorum. Öyle ki oyuna girip sürekli FPS kontrolü yapardım. 1-2 saatimi bunlara harcardım. Oyuna oynamak için değil, keyif almak için değil artık takıntıdan dolayı giriyordum. 1-2 FPS bile düşük görsem PC'yi resetliyor tekrar testler yapıyordum. Sürekli Windows temizliği yapıyordum. Sürekli mouse, klavye, pad temizliyordum. Hatta dolaptan bir içecek alıp içip sonra mouse dokunamıyordum elimde su damlacıkları var diye. Sürekli ıslak mendil, kolonya sanki kendim virüsmüşüm gibi davranıyordum. Sanki PC, telefon benim değil; ben onlarınmış gibi yaşıyordum. Daha neler neler... Gerçekten bakıp üzülüyorum yazık etmişim diye. Şükürler olsun maks. 1.5 sene sürdü de bıraktım artık manyak değilim.
@Messinin kranponu Çok net söylüyorum takma kafana kardeşim. Düşünmedikçe rahatlaşır ve daha mutlu olursun. Gerçekten şunu bil, onlar senin eşyaların yani sen onları kullanacaksın, onlar seni değil. Makine bunlar, bu yüzden tasarlanmış. Takıntı çok b""tan bir şey. Kendine ve zamanına yazık etme. Kullan, zevk al, geç.