D drocco 80+ Bronze Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 1,135 26 Ağustos 2020 #1 e-mail içindeki linke tıklamadım ama bu şekilde açıp baktım virüs mü bu. Girdi mi trojen falan bilgisayara şuan?
e-mail içindeki linke tıklamadım ama bu şekilde açıp baktım virüs mü bu. Girdi mi trojen falan bilgisayara şuan?
fieryz 80+ Titanium Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 20,809 En İyi Cevap 29 Dahası Reaksiyon skoru 21,051 İsim Ömer Steam fieryz 26 Ağustos 2020 #2 Bağlantıya tıklamadıysan sıkıntı olacağını sanmıyorum. İçinin rahat olması için Malwarebytes ile tam tarama yapabilirsin.
Bağlantıya tıklamadıysan sıkıntı olacağını sanmıyorum. İçinin rahat olması için Malwarebytes ile tam tarama yapabilirsin.
A Arthur Morgan 80+ Gold Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 5,801 En İyi Cevap 5 26 Ağustos 2020 #3 drocco yazmış: e-mail içindeki linke tıklamadım ama bu şekilde açıp baktım virüs mü bu. Girdi mi trojen falan bilgisayara şuan? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Dolandırıcılar mesaj atıyor gibi gözüküyor ;bu mesajdan virüs geleceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
drocco yazmış: e-mail içindeki linke tıklamadım ama bu şekilde açıp baktım virüs mü bu. Girdi mi trojen falan bilgisayara şuan? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Dolandırıcılar mesaj atıyor gibi gözüküyor ;bu mesajdan virüs geleceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
D drocco 80+ Bronze Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 1,135 26 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Hiç bir linke tıklamadım bu şekilde maili açınca download ediyor mu virüsü bilgisayara?
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 28,952 En İyi Cevap 15 Dahası Reaksiyon skoru 68,645 Konum Ankara İsim Mehmet Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları Epic Games DreamRS Discord mehmet_yilmaz 26 Ağustos 2020 #5 Açtığın an bulaşmaz, linklere tıklama yeter.
3 38890 80+ Gold Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 9,227 En İyi Cevap 15 26 Ağustos 2020 #6 Spam kutusunda ki mailler güvenilir değildir açmakta problem yok ama linklere tıklamamak gerek. Mesaj otomatik birleştirildi: 26 Ağustos 2020 united states postal service amerika'nin posta dagitim $irketi. devlet kurumu'dur. (bkz: kit) eksisozluk.com Mesaj otomatik birleştirildi: 26 Ağustos 2020 USPS Resmi bir kurum ancak o postanın fake olduğunu düşünüyorum.
Spam kutusunda ki mailler güvenilir değildir açmakta problem yok ama linklere tıklamamak gerek. Mesaj otomatik birleştirildi: 26 Ağustos 2020 united states postal service amerika'nin posta dagitim $irketi. devlet kurumu'dur. (bkz: kit) eksisozluk.com Mesaj otomatik birleştirildi: 26 Ağustos 2020 USPS Resmi bir kurum ancak o postanın fake olduğunu düşünüyorum.